Currently under construction

IMG_0387.jpg

 

Joskus tulee hetkiä, joina miettii, mitä sitä oikein haluaa, täällä, maailmassa, elämässä.

Nyt on sellainen hetki. 

Olen lähipäivinä ajatellut ripustaa kaulaani kyltin: I’m currently under construction. Thank you for your patience. Tai kuten Billionsin päähenkilö Bobby Axelrod sanoo henkiselle valmentajalleen: Tarvitsen vähän säätöä. Samoissa mennään Bobbyn kanssa.

Pääni on täynnä suunnitelmia, mutta en ole varma yhdestäkään. Ne kaikki voisivat olla hyviä. Tai sitten eivät. Maailmassa, joka on täynnä mahdollisuuksia, on joskus kaikkein vaikeinta valita niiden joukosta omansa. Oikeasti osaan tällä hetkellä unelmoida ihan täysillä vain jooga-surffiretriitistä jonkun palmun alla. 

Toisaalta uskon, että kaikki tapahtuu ajallaan ja me tiedämme, kun jokin tuntuu oikealta. Jos varmuus puuttuu, niin sitten on usein parasta olla tekemättä mitään. Ehkä ratkaisu siinä kohtaa on juurikin se jooga-surffiretriitti. Ehkä se on se puuttuva palanen, joka tarvitaan, jotta näkisi kokonaiskuvan.

Niinpä odottelenkin täällä palasten loksahtelua paikoilleen. Ne loksahtavat, tiedän sen. Ja sitten, kun niin käy, aion tarttua toimeen. 

Sain nimittäin taas muistutuksen elämän hauraudesta. Se sai ajattelemaan, että miten ikinä sitten elääkin, kannattaa elää mahdollisimman onnellisena ja mahdollisimman oikein itselleen.

Kannattaa toteuttaa unelmansa. Mieluiten nyt.

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentit (2)
 1. Sama muistutus on ollut mielessä täälläkin. Ja muutenkin samansuuntaiset ajatukset.

  <3

   

  Ps. IHANA tukka!

  1. Jep. Se on hyvä muistaa. Ehkä kuulit samat uutiset. 🙁 <3

   Mutta koska en osaa nyt unelmoida isoista, tai osaan, mutta sekavasti, niin onneksi se jooga-surffiretriitti on kuitenkin teossa. Ajattelin, et meen ehkä pariksi päiväksi sellaiselle sitten syyskuussa, kun tuun sinne. Tuu mukaan? 🙂

   Ja kiitti! Mäkin oon ihastunut noihin kiharoihin. Ne syntyy tällä: https://www.stockmann.com/product/c260e-easywave-lainerauta/1172372410

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *