Day 1

What the Hell happened?

Ei millään pahalla. Kysynpähän vain.

Niin paljon on tapahtunut. Niin paljon uutta. Niin paljon hyvää. Niin paljon kaikkea. Niin nopeasti. Pääni on melkein vaikea pysyä perässä. 

Tuntuu, että uusi kirja on aukeamassa, se on jo puoliksi auki. Day 1.

Elämäänsä ei kai yleensä kannattaisi rysäyttää kerralla. Päätin kuitenkin tehdä niin. Tai en päättänyt, niin vain kävi, ja se tuntuu oikealta.

Puhtaat sivut, ennen kokemattomat asiat ja uudet mahdollisuudet ovat aina inspiroineet minua. Sillä mistä sitä koskaan tietää, jollei kokeile?

Olen kai vähän ahne elämälle. 

Tein eilen erään valinnan, taas. Kuplia lasissa, ihana innostus mielessä, keveys sydämessä. Kävelin pysäkiltä kotiin, teki mieli nauraa ääneen, hypähtelin vähän, nostin kädet ilmaan, vilkaisin näkikö kukaan. 

Ne oikeat päätökset vain tuntee. Tämä on se tunne.

PS Eikö ole hieno vihko? Se tahtoi mukaani Kiasmasta, missä on parhaillaan menossa Kimpassa-näyttely. Oletteko käyneet jo katsomassa sen? 

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

:)) nää sun postaukset jää mieleen, että mitäköhän siellä oikein tapahtuukaan? :D heh. Mutta, ihanaa silti lukea.

ihanaa päivää. ♡

Anna Vihervaarasta

Välillä pitää olla vähän salaperäinen, hetken ainakin.;)

 

Anna Vihervaarasta

Heh, mun täytynee tehdä jokin vähän selventävä postaus.:)

Ihanaa päivää Jeba! <3

suveliina (Ei varmistettu) http://fallenforanoldchair.blogspot.fi/

Mitä ihmettä sinä olet mennyt tekemään???? =D Kerro, kerro...kyllä täälläkin jo kovasti odotellaan =D Postauksesi ovat niin ihanan salaperäsiä, että uteliaisuus herää väistämättään. Ihanaa kuitenkin haistella rivienvälistä, että sinulla on kaikki hyvin ja elämä kantaa. Asiat ovat loksahtaneet paikoilleen ja sinua ihan naurattaaa. Mahtava juttu! Joskus on hyvä olla ahe elämälle. Ihanaa iltaa sinulle!

Anna Vihervaarasta

Kysy mieluummin, että mitä mä en oisi mennyt tekemään.;) Mutta oon ollut lähiaikoina ehkä vähän liiankin salaperäinen, se on kyllä totta. Voin kuvitella, että se on melko ärsyttävää lukijan näkökulmasta.:)

Suloista päivää Suveliina!

Pi Vellamo
Spökhus

Jos se tuntuu oikealta, se on oikein:) <3

Anna Vihervaarasta

Ihana Pi! Niin se on. <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.