Don't wait, darling. Ja muista huulipuna.

 

Mitään ei koskaan tapahdu silloin, kun odotat sitä. Mutta annas olla, kun kävelet keskellä päivää ajatuksissasi pressitilaisuudesta bussille, mietit hakisitko kaupasta evästä ja yrität valita musiikkia Spotifysta. Silloin joku komea nuori lontoolainen varmasti yrittää vietellä sinut.

Tositarina. Viettely ei onnistunut, mutta aloin taas uskoa siihen, että ikinä ei tiedä, mitä seuraavaksi on tulossa. Ei ikinä. 

Ajattelen välillä, että mitään ei koskaan kannattaisi kuvitella ennalta. Se on ihan turhaa, koska jos olet kuvitellut sen, sitä ei tapahdu. Ei niin, ei koskaan. 

Kaikilla muilla tavoilla se asia kyllä voi tapahtua, mutta ei niin kuin itse päässäsi maalailit. Tai siis tietenkin voi olla, että kukaan muu ei ole koskaan miettinyt vaikka sitä, millaisessa tilanteessa vahingossa törmää johonkin eksäänsä. Minulla se törmäys menee aina ihan erilailla, enkä pääse lausumaan niitä hienoja vuorosanojani. 

Siksi elämässä ei kannata oikeastaan odottaa mitään, eikä myöskään liikaa suunnitella. Kannattaa elää vain, pitää sydän mahdollisimman avoinna ja katsoa, mitä tuleman pitää. 

(Ja laittaa sitä huulipunaa, ihan just in case.)

Yhdestä asiasta nimittäin olen varma:

Jotain on aina tulossa. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.