Elämän keveistä puolista

kepeys3.jpg

Olen lähiaikoina ollut kiinnostunut pääasiassa elämän keveistä puolista. Olen lukenut hyviä kirjoja, suunnitellut hiustenleikkuuta, kokeillut uusia vegereseptejä ja mallaillut sohvatyynyjä toisiinsa. Olen löytänyt uuden suosikkihuulipunan ja muistanut taas, että hiuksiin saa aamuksi kivat laineet, kun ne pyörittää hieman kosteina nukkumaan mennessä yhdelle tai kahdelle nutturalle. Tietenkin olen ajatellut myös syvällisiä, mutten ole pukenut ajatuksiani sanoiksi muille kuin läheisille ystävilleni.

Elämässä on erilaisia kausia, minulla on nyt kai tällainen kausi. Ei kiinnosta ärhennellä oikein mistään, eikä ole isoa ajatusta, jonka tahtoisin avata. Niitä vanhoja vain. Se, miten moni asia on omasta asenteesta kiinni. Miten kannattaa yrittää seurata sydäntään. Miten oudoista ja kurjistakin tapahtumista löytyy usein jälkeenpäin merkitystä.

Tiedän, ettei elämä ole pelkkiä kimmeltäviä sisustuskuvia tai nättejä auringonlaskuja. Mutta se on niitäkin. Ja juuri nyt tykkään ajatella sitä näin, kevyenä. Ehkä siksi, että sydämeni ei ole tänään palasina mistään. Tai ehkä siksi, että se on.

Kepeys sopii kumpaankin hetkeen.

kepeys2.jpg

Istun kahvilassa, taustalla soi jonkinlainen rockin sekainen jazz, jos sellaista nyt on, juon kauralattea tukka kerrankin enemmän sekaisin kuin ajatukseni ja mietin,

kaikki on hyvin.

Siinä se, elämän kepeyden salaisuus. Kaikki on hyvin.

 

Kuvat: Saara Helkala

Kommentit (6)
  1. Tämä teksti sai tämän harmaan maanantain hymyilemään. Kiitos Sinulle, taas 🙂

  2. Onpa sinulla kauniin väriset hiukset! Haeskelen inspistä kasvattaa oman väristä tukkaa takaisin… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *