Elämän suuria ongelmia, eli vaaleanpunainen vastaan vihreä

Näitä elämän suuria ongelmia, mutta tässä helteessä ja viisi päivää ennen lomaa en pysty ajattelemaan mitään kovin syvällistä. Niin, se ongelma siis: olen yrittänyt nyt pari viikkoa päättää, millä värillä maalaisin olohuoneen seinän. Vaihtoehdot ovat vaalea harmaanvihreä, sama roosa kuin makkarissa tai beige. Viimeinen kiehtoo tällä hetkellä vähiten, mutta vielä hetki sitten se tuntui lämpöiseltä. Niin on naisen mieli muuttuvainen.

Vaalea vihreä on aivan ensimmäinen ihastukseni. Sitä olen miettinyt jo kuukausia, mutta nyt se on äkkiä alkanut tuntua kylmältä. Täällä on tällä hetkellä tosi kiva, puuterinen värimaailma, enkä tahtoisi rikkoa sitä. Makuuhuoneen vaaleanpunainen tuo huoneeseen pehmeäyttä ja sävyttää valoakin siihen suuntaan. Pelkään, että vihreä saa kaiken muunkin näyttämään vihertävältä.

Olin makuuhuoneen seinästä niin innoissani, että itse asiassa aloin jo maalata seinää samalla roosalla. Sitten iski epäilys. Onko se nyt vähän liikaa näin keskeisellä paikalla? Niinpä seinän rajat on teipattu, yksi valkoisella blandattu kerros maalia sudittu ja tilanne patissa. Mitä tehdä? Laitetaanko tämä:

 

Vai tämä:

 

Mitäs sanotte?

 

Kuvat Pinterestistä

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka

Ihastuin myös tuohon vaalean vihreään, eli ääni sille:)

Anna Vihervaarasta

Se on kyllä ihana :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vaaleanpunainen näyttää ihan sulta! :)

Anna Vihervaarasta

No niin näyttää! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa kaunis valaisin! Mistä se mahtaa olla peräisin? :)

Anna Vihervaarasta

En valitettavasti tiedä. Kuva on Pinterestistä.:/ Löydät sen alkulähteille postauksen lopussa olevan linkin kautta.

Herra J
in medias res

Hei Anna,

Näiden tietojen perusteella kallistuisin vaaleanpunaiseen. Se kuulostaa vihreää sopivammalta ja tykkään vaaleanpunaisesta enemmän. Näkökulmastasi katsoen olen kuitenkin vain anonyymi heppu internetissä, joten en ole varma, että kannattaako sinun antaa mielipiteelleni arvoa tässä kontekstissa :)

Anna Vihervaarasta

Mäkin alan kallistua sen puoleen! Ihan varma en kuitenkaan vieläkään ole, helle estää aivotoiminnan.:D

Lukija (Ei varmistettu)

Ihanat sävyt kyllä molemmat! Mitkä sävyt tarkalleen kyseessä? Itselläni nimittäin sama pohdinta meneillään :)

Anna Vihervaarasta

Mustakin! Vaaleanpunainen on Vintron Madame de Pompidour, jolla maalasin jo makkarin. Vihreä on Tikkurilan Serpentiini. Entä sulla?

Sama (Ei varmistettu)

Kiitos! Kirjoitan muistiin, en nimittäin ole vielä niin pitkällä että olisin ehtinyt valita sävyjä. Vasta haaveilen vaaleanpunertavasta ja -vihertävästä. :) Jään seuraamaan projektia! ;)

xxkaytra (Ei varmistettu)

Bloggaajakollegasi pisti samaa vihreää maalia olohuoneen seinään niin häneltä kannattaa kysyä että sävyttääkö se valoa vihreään vai ei :) http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life/raksalla-tapahtuu-...

xxkaytra (Ei varmistettu)

Piti vielä lisätä et riippuu varmaan muusta sisustuksesta että jääkö vaikutelma kylmäksi. Jos sulla on paljon valkoista ja harmaata kalusteissa, vilteissä ja sohvatyynyissä niin voi olla että vihreä on vähän kalsea. Tuolla start living your best lifen kirjoittajalla se ei ehkä näytä niin kalsealta koska hänellä on vihreää tasapainotamassa lämpimän ruskea sohva ja kultaiset taulunkehykset.

LP (Ei varmistettu)

Vihreä! Ihana! Musta se oikein huokuu rauhaa. Vaaleanpunainenkin on nätti, mutta mulle ainakin kuvasta tulee levottomampi fiilis.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vihreä! Jos se on liian kylmä niin valitse hiukkasen lämpimämpi sävy? Tosin en menisi lämpimämpään kuin neutraaliin, tuo Serpentiinihän on aika harmahtava ja ns. kolea.
Mutta tuskin on liian kylmä, ja vaikka olisi, se olisi sitä ainoastaan kun päällä on loisteputki-sininen valo. Valaistus vaikuttaa niin paljon kuitenkin, iltaa myöten ja lämpimämmän sävyisillä lampuilla sitä kylmyyttä voi taittaa.
Vaaleanpunainen on vähän liikaa olohuoneessakin, makkariin se sopii kyllä kuin nakutettu!

Vierailija (Ei varmistettu)

Pupulandian Jenni käytti vihreää keittiössä.
http://pupulandia.fi/2017/11/19/sisustussunnuntai-keittion-maalausprojek...

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.