Elämän suuria ongelmia, eli vaaleanpunainen vastaan vihreä

Näitä elämän suuria ongelmia, mutta tässä helteessä ja viisi päivää ennen lomaa en pysty ajattelemaan mitään kovin syvällistä. Niin, se ongelma siis: olen yrittänyt nyt pari viikkoa päättää, millä värillä maalaisin olohuoneen seinän. Vaihtoehdot ovat vaalea harmaanvihreä, sama roosa kuin makkarissa tai beige. Viimeinen kiehtoo tällä hetkellä vähiten, mutta vielä hetki sitten se tuntui lämpöiseltä. Niin on naisen mieli muuttuvainen.

Vaalea vihreä on aivan ensimmäinen ihastukseni. Sitä olen miettinyt jo kuukausia, mutta nyt se on äkkiä alkanut tuntua kylmältä. Täällä on tällä hetkellä tosi kiva, puuterinen värimaailma, enkä tahtoisi rikkoa sitä. Makuuhuoneen vaaleanpunainen tuo huoneeseen pehmeäyttä ja sävyttää valoakin siihen suuntaan. Pelkään, että vihreä saa kaiken muunkin näyttämään vihertävältä.

Olin makuuhuoneen seinästä niin innoissani, että itse asiassa aloin jo maalata seinää samalla roosalla. Sitten iski epäilys. Onko se nyt vähän liikaa näin keskeisellä paikalla? Niinpä seinän rajat on teipattu, yksi valkoisella blandattu kerros maalia sudittu ja tilanne patissa. Mitä tehdä? Laitetaanko tämä:

421221297d0d68fe37600d8d7591f953.jpg

 

Vai tämä:

37b8e9136904e53c6ecdcf664a1fad10.jpg

 

Mitäs sanotte?

 

Kuvat Pinterestistä

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (16)
  1. Vihreä! Jos se on liian kylmä niin valitse hiukkasen lämpimämpi sävy? Tosin en menisi lämpimämpään kuin neutraaliin, tuo Serpentiinihän on aika harmahtava ja ns. kolea.
    Mutta tuskin on liian kylmä, ja vaikka olisi, se olisi sitä ainoastaan kun päällä on loisteputki-sininen valo. Valaistus vaikuttaa niin paljon kuitenkin, iltaa myöten ja lämpimämmän sävyisillä lampuilla sitä kylmyyttä voi taittaa.
    Vaaleanpunainen on vähän liikaa olohuoneessakin, makkariin se sopii kyllä kuin nakutettu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *