Elämänkausia ja marsipaanilikööriä

 

Siinä me istuimme, tuon kauniin kaupungin sisässä. Joimme vähän viiniä ja jotain liköörijuttua, jonka nimeä en muista. Se maistui marsipaanille.

Ystävä sanoi, ehkä elämässä on kausia, ja niinä haluaa eri asioita. Ehkä sen kuuluukin olla niin.

Mietin, ehkä niin.

 

 

Joskus kaipasin kauas. Lentelin vuosia ympäri maailmaa, sitten kyllästyin. Tahdoin pysähtyä, rakentaa kodin, jotain pysyvää.

Sitten tein sen.

Nyt tekee jälleen mieli seikkailla.

Se on tämä hetki, seuraava saattaa olla erilainen. Se on elämässä jännittävää,

koskaan kun ei tiedä,

milloin sitä päätyy vaikka kauniin, rähjäisen pastellikaupungin sisään juomaan jotain marsipaanijuttua. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Oletpa ihana. Nämä sun tekstit saa aina oloni niin kepeäksi, ja niihin uppoutuu täysin niin että alkaa ajattelemaan elämää ihan uudellalailla. <3

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana. <3 <3<3

Lentolintu (Ei varmistettu)

En tiedä millaista seikkailua nyt tarkoitat, mutta kestävä elämäntapa ja lentomatkailu eivät oikein sovi samaan kuvaan. Tämä on ollut ainoita lifestyleblogeja, jossa ei jatkuvasti lennetä viikonloppulomille Eurooppaan... Toivottavasti pysyykin sellaisena. Olisi ihanaa jos joskus joku blogiskenen luetuimmista bloggaajista ottaisi esiin lentomatkailun epäekologisuuden. Yleensä vain hymistään harrastettavan ekologisempaa matkailua, kun hotellissa voi valita, ettei pyyhettä vaihdeta kuin joka toinen päivä.

Kiitos muuten ihanasta blogista!

Anna Vihervaarasta

Seikkailua nyt ylipäätään. Ja olet oikeassa lentomatkailusta. Tosin esimerkiksi karjatalous tuottaa enemmän ilmastopäästöjä. 

Olen aina halunnut matkustaa ja nähdä maailmaa ja tulen varmaan aina haluamaan. Ajattelen, että kompensoin sitä melkein vegaanisella ruokavaliollani. 

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.