Ensilumi, jättineule ja muita mukavia

7C1D8B16-3B9A-4BE9-9D7D-58E9FBC4879E.JPG

IMG_0757.PNG

Anna_lokakuu_57.jpg

D95BD83C-AE91-4F70-8F3F-736AAAEADA78.JPG

F7F2AAC6-A2E0-4350-AEC6-0639A2FADEB5.JPG

D633783A-899D-4A87-BF17-88DC6F4B2D76.JPG

Lähiaikoina tapahtunutta ja mietityttänyttä:

Bisnessidea: Miksei kukaan ole kehittänyt palvelua, jossa jääkappiin tuotaisiin karpalomehua, paahtoleipää ja juustoa sille, joka on juonut edellisenä iltana liian paljon skumppaa? Se eräs joutui kävelemään kauppaan ja sillä oli vähän kipeä pää ja peitto sohvalla. Sitten se lähti ulkoilemaan, katsoi kauhusarjaa ja sille tuli parempi olo.

Tunnelma: Ensilumi satoi ja suli. Hetken tuntui joululta, voiko jo laittaa tähden ikkunaan ja aloittaa Blossa-kauden? Ai niin, se skumppahedari. Korjaan: Marli-kauden?

Paljastus: En tykkää sukista (paitsi villaisisista). Siksi sinnittelen kotona ilman niitä viimeiseen asti. Jättineule vähän auttaa. Kuva on muuten parin viikon takaa, kun meillä oli kuvauspäivä. Tausta unohtui siivota, mutta ainakin on aitoutta.

Hankinta: Ostin vanhaan Canoniini uuden objektiivin. Se on täydellinen! 50 mm f 1.4. Ja vasta nyt tajuan, miten heikko se edellinen olikaan! Yksi ongelma kuitenkin on: suurella aukolla kuvatessa tarkennuksen pitää olla just eikä melkein (kyselin valokuvaajakaveriltani miksiköhän puolet kuvistani on blurreja). Lievästi hankalaa, jos toisessa kädessä on muutama koiran hihna (tai koira) ja yrität samalla maanitella toista hurttaa pysymään paikallaan edes sekunnin, jotta saisit napattua todisteen ensilumesta.

Huomio: Olen pessyt hennattua kuontaloani testiin saamillani Rahuan värjätyille hiuksille tarkoitetuilla sampoolla ja hoitoaineella (ei sulfiitteja, se oli kampaajani määräys). Tuoksuu paremmalle kuin Rahuat yleensä ja sopii täydellisesti kylppäriini. Tukkakin tykkää ja kiiltelee onnellisena.

Miten teidän viikkonne on mennyt?

 

Kuva minusta: Satu Nyström

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *