Ensimmäiset kuvat uudesta kodista!

Muuttoon on alle kuukausi, ja sain vihdoin viime viikolla käydä ensimmäisen kerran uudessa kodissa. Jep, olen ostanut sian säkissä, eli uudiskohteeseen pääsee tutustumaan vasta, kun se alkaa olla lähes valmis. 

Olen jännittänyt tätä hetkeä aika paljon. Tein materiaalivalinnat jo yli vuosi sitten vähän epäilyttävässä mielentilassa. Oli hirveä kiire töissä ja paljon muutakin meneillään, en pystynyt oikein keskittymään valintoihin ja huutelin apua Facebookia myöten. Jos olet välttynyt caselta The Messinkihana, niin tuossa se nyt on. Ja rakastan sitä!

 

 

Eniten päänvaivaa silloin vuosi sitten tuottivat lattia ja keittiön välitila. Arvoin pitkään subwaytilesien ja marmorin välillä. Lattioista kannoin näytepaloja kotiin ja vertailin niitä eri valoissa. On yllättävän vaikeaa tehdä valintoja näkemättä niitä valmiina, vain pienten näytepalojen avulla. Pelkäsin, että valitsen väärin, ja lattia on kylmän tai halvan näköinen. 

En halunnut parkettia, sillä meillä oli sellainen yhdessä asunnossa aiemmin, ja se meni pilalle koirien kynsistä. Parketin voi toki aina hioa, mutta itse halusin uuteen kotiin vaivattoman vaihtoehdon. Niinpä päädyin laminaattiin, joka oli kaiken muun lisäksi todella edullinen. Halusin ehdottomasti tuollaisen vaalean lankkuversion viisteillä. Se on mielestäni kaunis, aavistuksen rouhea ja kodikas. Valkoinen lattia olisi toki myös ollut kaunis, mutta yhdessä kahden pitkäkarvaisen, ulkona viihtyvän koiran kanssa se kuulostaa lähinnä hermoromahdukselta. Päädyin olemaan käytännöllinen, ja olen hirveän tyytyväinen valintaani. 

 

 

Toiveissani oli myös iso sadesuihku, ja sen sain. Himoitsin hetken messinkistä versiota, mutta tonnin hintalappu ei kiinnostanut yhtä paljon.

Mietin silloin vuosi sitten pitkään, haluanko kylppäriin tehosteseinän. Näköjään päädyin ottamaan sen, ja tykkään kamalasti! Nyt harmittaa vain, ettei koko kylpyhuone ole samaa vaaleanharmaata laattaa, vaan loput seinät ovat valkoisia. 

Uudessa kodissa on astianpesukone (jee, käsin tiskaaminen loppuu!), siivouskaappi, vaatehuone...ja mieletön huonekorkeus. Verhot menevät myös uusiksi. 

Tässä maistiaiset, ennustan tulevaisuudessa kyllästymiseen asti lisää sisustusjuttuja. Pus!

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Ihania valintoja oot tehnyt!

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3

Anne / Puuskia (Ei varmistettu) http://puuskia.blogspot.fi

Näyttää ihanalta!

Anna Vihervaarasta

Kiitos Anne! <3

ginty
gg and the moon

Vau tuo suihku ja tehosteseinä, aivan mieletön!!

Anna Vihervaarasta

Jee, kiitos!

ElizabethRinne

Rakastuin jo Instagramin puolella tuohon messinkihanaan, aivan upea! <3 Muutenkin oot tehnyt ihania valintoja :)

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Anna Vihervaarasta

No se on! Se on ehkä ainoa asia, jonka TIESIN varmasti haluavani.:D Enkä kadu!

Ihania valintoja! Ollaan itsekin ostamassa juuri sadesuihkua uuteen kotiin. Ja tuo lattia varsinkin näyttää hienolta. :)

Markka
Marenkia ja neilikoita

Sun uuden kodin yksityiskohdat näyttää aivan upeilta! Varsinkin tuo kylppäri :)

LeenaLau (Ei varmistettu)

Hei mikä toi lattia on? Muistatko mistä hankittu siis?

smagardi
astu harhaan

Upeelta vaikuttaa! :)

miiajohanna
miiajohanna

Ai että miten viihtyisä ja kaunis! Onnea uuteen kotiin ihanuus!

Saaramariaa (Ei varmistettu)

Piti jo aiemmin kommentoida, mutta se jäi. Mieleeni jäi tuon kylpyhuoneen harmaalaatta, mistä mahtaa olla hankittu? :) Itsellä edessä kylppäriremontti ja sun kuva jäi niin hyvin mieleen että pakko kysyä!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.