Everything is going to be OK

Asioilla on tapana järjestyä, sanotaan. Ja niin se on. 

On hirveän kummallista ja hurmaavaa, miten elämään putkahtelee tiettyjä juttuja juuri silloin, kun niitä tarvitsee. Nimenomaan tarvitsee, ei pelkästään halua.

Vai mitä sanotte siitä, että olen miettinyt lähiaikoina pääni puhki sitä, mistä löytäisin koirille hoitopaikan tai pari. Tai mielellään vaikka kymmenen. Sitten ajaudun mainitsemaan aiheesta ihan muun keskustelun lomassa, ja äkkiä niitä hoitopaikkoja onkin yksi mahdollinen enemmän. Tuosta vain. Ei tarvinnut muuta kuin sanoa ääneen, mitä tarvitsee. 

Uskon muutenkin siihen, että omista toiveistaan, ajatuksistaan ja myös niistä pulmistaan kannattaa puhua mahdollisimman monelle. Niin ei saa vain vertaistukea, vaan usein ihan oikeita, konkreettisia ratkaisuja. Suurin osa ihmisistä näet auttaa mielellään, jos voi: levittää sanaa, jakaa linkkejä Facebookissa, tarjoaa neuvojaan. Ja pian verkot ovat paljon syvemmillä vesillä kuin minne olisi ne yksin koskaan voinut viskata.

Minulle kävi toinenkin kumma juttu tänään. Tai oikeastaan varmaan pari. Molemmat johtuivat siitä, että olin puhunut ääneen, monille ihmisille. 

Vedämme puoleemme asioita, joille elämässämme on jonkinlainen tilaus. Oli kyse sitten maailmankaikkeuden energioista, kohtalosta tai ihan jostain muusta, jotenkin kummasti asiat tosiaan järjestyvät. Varsinkin silloin, kun niiden järjestymiseen malttaa luottaa.

Suloista yötä, kaunista aamua, te tyypit ihanat.

 

Kommentit

Ja mä taisin vetää puoleeni tätä blogikirjoitusta tänään. No such thing as chance.

Anna Vihervaarasta

Mäkään en usko sattumaan.:) Tuntuu, että kohtaamme usein ne asiat, jotka meidän kuuluukin kohdata, oli kyseessä sitten ihminen, tapahtuma tai vaikka blogikirjoitus. 

Suloista iltaa sulle!

Paperikaupan tyttö

Ihana kuulla, että asiat tuntuvat järjestyvän. Elämä on ihmeellistä :) Ihanaa viikonloppua!

Anna Vihervaarasta

Niinhän se on. Ja yleensä kaikki järjestyy lopulta jotenkin päin, vaikka hetkittäin meinaisi menettää uskonsa.

Ihanaa viikonloppua Jenniseni.

Kryonikk (Ei varmistettu)

Toi on meikäläisenkin perusmantra. Ja jos oikein paha paikka iskee, muistutan itseäni jatkuvasti siitä, että se on vain väliaikaista. Huomenna, viikon, kuukauden tai vuoden päästä on varmasti paremmin.

Anna Vihervaarasta

Hyvä mantra onkin.:) Mun kädessä on muistutus siitä väliaikaisuudesta...ja usein ne jutut, jotka ehkä sillä hetkellä tuntuvat kurjilta voivatkin johdattaa jonnekin paljon parempaa. Joskus onni on siinä, ettei saa sitä, mitä haluaa, sillä elämällä onkin varalla jotain paljon parempaa. <3

Sini ~ jotain sinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Tuo on vain niin toimiva ajatus! Olisi tärkeää pitää kaiken aikaa mielessä :) Ja tuo, että miten niitä asioita putkahtelee silloin, kun niitä juuri tarvitsee! Voi miten monta asiaa on nyt täälläkin putkahtanut ja juuri sellaisia tarvittavia juttuja :) Kiitos, kun muistutit tästä luottamuksen jutusta.

Ja olen iloinen tuosta hoitopaikkajutusta! Hienoa, että asiat järjestyvät. Levollista viikonloppua ja luottavaisin mielin uusiin hetkiin :)

Anna Vihervaarasta

On.:)  Ihanaa, jos sunkin elämään putkahtelee niitä hyviä juttuja just nyt, ansaitset ne kaikki varmasti moninkertaisesti.

Elämä järjestyy välillä aika jännillä tavoilla. Joskus se, minkä ajattelisi olevan itselle parasta, ei ehkä olekaan sitä. Ja joskus jokin siinä hetkessä pahalta tuntuva asia onkin vain yksi käännös matkalla, tienristeys, joka johtaa jonnekin paljon parempaan. 

Suloista viikonloppua sullekin, Sini. 

PS Suosittelen kovasti sitä Miliä, jos yhtään tuntuu siltä. <3

jonskulainen (Ei varmistettu) http://siunattuhulluus.blogspot.fi/

Totta! Usein ne asiat tuntuvat olevan negatiivisia tai niin pieniä, ettei vetovoimaa edes huomaa. Sitten, kun vetääkin puoleensa jotain hyvää, peruspessimistillä menee hetki aikaa ihmetellä moista onnenpotkua, vaikka vetovoiman laki se vain muistuttelee olemassaolostaan. Taidan kokeilla taas :)

Anna Vihervaarasta

Vetovoiman laki on melko ihmeellinen juttu. Ja on niin totta, ettei sen vaikutusta tule välillä lainkaan huomanneeksi. Mutta sitten kun sen huomaa, se tuntuu sitä jännemmältä. Pitäisi vain muistaa luottaa siihen ja siihen, että elämä kantaa ja asiat yleensä järjestyvät aikanaan ainakin jotenkin.:)

Ihanaa viikonloppua!

 

 

Ninnukka

Olen tällä viikolla lukenut Salaisuus- kirjan, toiminut sen mukaan, uskaltanut ensi kertaa elämässäni toivoa oikeasti elämääni tiettyjä asioita, voinut paremmin, ja nyt aamulla ensimmäisenä asiana löytänyt tämän linkin:-)

 

Anna Vihervaarasta

Mäkin olen lukenut Salaisuuden joskus. :)

Niin moni asia elämässä lähtee ajatuksista. Siitä, mitä toivoo, siitä, mihin uskoo ja siitä missä näkee itsensä. Se ei ole millään tavalla mystistä, ihminen vaan usein tuntuu toimivan sen mukaan, millaisen kuvan elämästään ja mahdollisuuksistaan on itselleen luonut. 

Ihanaa, että olet uskaltanut toivoa. Me nimittäin saamme usein sen, mitä toivomme oikein kovasti, sillä ne ovat asioita, joiden eteen olemme myös valmiita näkemään hurjasti vaivaa ja joista emme suostu luopumaan.

Suloista iltaa!

Maija_T (Ei varmistettu) http://stiplu.blogspot.fi/

Niin se vain menee... Asioilla on tapana järjestyä. Vaikka juuri silloin, kun niiden asioiden pitäisi jo olla järjestyksessä, se tuntuukin kaukaiselta ajatukselta. Juuri silloin sitä helposti ajattelee, että mikään ei mene niinkuin pitää. Se tunne on hirveä! Mutta niillä huonoilla hetkillä on tarkoituksensa... Ne avaa uusia ovia. Samalla opit itsestäsi uusia asioita.
Itse postaisin eilen facebookin tekstin "It's going to be OK"... Vaikka juuri sillä hetkellä se ei siltä tuntunutkaan, eikä se siltä tunnu vieläkään, mutta mä kuitenkin uskon asioiden menevän hyvin. Niin on käynyt aiemminkin. Vetovoiman laki on ihmeellinen juttu!

Ihanaa viikonloppua! :)

Anna Vihervaarasta

Mä uskon, että asiat järjestyvät nimenomaan ajallaan. Silloin, kun niiden kuuluu järjestyä, eivät silloin, kun haluamme niiden järjestyvän. Ja se, mikä tuntuu siltä, että asiat eivät ole järjestyksessä, voikin itse asiassa olla tärkeä palanen siinä lopullisessa kuviossa. Huonoilla hetkillä tosiaan on tarkoituksensa. Ne voivat tyrkkiä meitä tiettyyn suuntaan, opettaa jotain, vahvistaa jotain tai niillä voi olla joku muu merkitys. 

Loppujen lopuksi kaikki järjestyy, kun siihen vain jaksaa uskoa. Ja muutenkin. :)

Kaunista iltaa!

 

 

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.