Haalarirakkaus

Haalarit ja luonnonvärit, se vihreä, mutta myös poltetut ruskeat, terrakotta, ne, jotka ovat kuin punaista maata jossain kaukana. Ne miellyttävät nyt, niitä tahdon ylleni ja kotiini. Valkoisen kera, tietenkin. 

Tykkään tästä haalarista enemmän kuin mistään vaatekappaleesta aikoihin. Se on unelmanpehmeä ja peittävä. Kunnes käännän selkäni. 

Viimeinen koulutehtävä on tehty. Nyt jännään, ehdinkö saada arvosanan ja valmistua kesäkuussa. Jos en, niin syksyllä sitten, ei sillä niin kiire ole. 

Olen vähän kärttyinen, tai ehkä se ei ole oikea sana. Venynyt, vanunut, väsynyt pikemminkin. En tahtoisi tehdä mitään hyödyllistä, jos voisin, karkaisin vain kesään, kävelisin metsissä ja lojuisin lämpimissä varjoissa, söisin pitkiä myöhäisiä aamiaisia ystävien kanssa, iltaisin valvoisin myöhään ja joisin kuplivaa. Kaipaan lepoa, tyhjää tilaa ympärilleni ja päähäni. Buukkasin kalenterin täyteen kaikkea kivaa, mutta sillä tavalla sopivasti, että jää aikaa hengittää. En edes ehtisi olla hyödyllinen, vaikka tahtoisinkin. Enkä minä tahdo.

Sanoin juuri ystävälleni, että tuntuu kuin mikään ei menisi eteenpäin. Silti jotain isoa on ehkä tapahtunut, jos minä olen oppinut vain olemaan. 

Tämä kesä tuntuu hyvältä. Raukealta elämältä. 

 

Haalari Mango, rannekoru Sidai Designs.

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana haalari ja vielä ihanampi sinä. <3 Ja hei tuhannesti onnea jo etukäteen valmistumisen johdosta! :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3

Elsa P. (Ei varmistettu) http://elsa-p.blogspot.fi

Pitkästä aikaa painoin taas kommenttikenttää. &lt;3 Oli jo ihan ikävä tänne.
Minulla on täsmälleen sama olo tästä alkukesästä. Väsynyt ja uupunut ja jotenkin tuntuu, että olen juuttunut asioihin, joita en enää halua. Lisäksi päätin muuttaa joitakin asioita ja samalla oivalsin jotakin.

Ihanaa, levollista ja kuplivaa kesää! Olet huippu.

Anna Vihervaarasta

Ihana Elsa, kiitos! <3 

Aika samoissa mennään. Kaikkea kivaa kesääsi!

Elinakoo1 (Ei varmistettu)

Uskoakseni tiedän mistä haalari on, olen käytännössä katsoen vältellyt liikettä koska siellä on tuo ihanuus ja kaikista muista vaatteista tulee merkityksettömiä sen edessä. Uh. En tiedä missä sitä käyttäisin, näyttää ehkä hitusen liian hienolta että raaskisin sen just nyt hankkia, hmm, sinun yllä kyllä oikein kaikkeen sopivalta ja klassisen kauniilta!

Anna Vihervaarasta

Se on Mangosta.:) Oon ihan ihastunut siihen, tosi pehmeä ja jotenkin tosi naisellinen.

Herra J
in medias res

Hei Anna,

Eipä minulla ole sen kummempaa lisättävää ylläoleviin kommentteihin. Loistava teksti jälleen kerran :) Upea asu, upeita ajatuksia sinulta ja upeita kuvia kieloista. Voisipa tosiaan vain karata kesään vailla huolen häivää.

Anna Vihervaarasta

Kiitos Herra J! :) Kiva kuulla susta taas. Ihanaa viikonloppua!

Saila / Kohtisuora (Ei varmistettu) https://kohtisuora.com

Onpa tosiaan ihana haalari ja ihana kesä! Toivottavasti tyhjää tilaa tulee ympärille ja päähän, olkoon alkukesä lempeä! &lt;3

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! Lempeyttä sinnekin! <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.