Haalarirakkaus

anna vihervaarasta haalari.jpg

kielo.jpg

anna haalari.jpg

kielot.jpg

haalari 2.jpg

kevätvalo.jpg

Haalarit ja luonnonvärit, se vihreä, mutta myös poltetut ruskeat, terrakotta, ne, jotka ovat kuin punaista maata jossain kaukana. Ne miellyttävät nyt, niitä tahdon ylleni ja kotiini. Valkoisen kera, tietenkin. 

Tykkään tästä haalarista enemmän kuin mistään vaatekappaleesta aikoihin. Se on unelmanpehmeä ja peittävä. Kunnes käännän selkäni. 

Viimeinen koulutehtävä on tehty. Nyt jännään, ehdinkö saada arvosanan ja valmistua kesäkuussa. Jos en, niin syksyllä sitten, ei sillä niin kiire ole. 

Olen vähän kärttyinen, tai ehkä se ei ole oikea sana. Venynyt, vanunut, väsynyt pikemminkin. En tahtoisi tehdä mitään hyödyllistä, jos voisin, karkaisin vain kesään, kävelisin metsissä ja lojuisin lämpimissä varjoissa, söisin pitkiä myöhäisiä aamiaisia ystävien kanssa, iltaisin valvoisin myöhään ja joisin kuplivaa. Kaipaan lepoa, tyhjää tilaa ympärilleni ja päähäni. Buukkasin kalenterin täyteen kaikkea kivaa, mutta sillä tavalla sopivasti, että jää aikaa hengittää. En edes ehtisi olla hyödyllinen, vaikka tahtoisinkin. Enkä minä tahdo.

Sanoin juuri ystävälleni, että tuntuu kuin mikään ei menisi eteenpäin. Silti jotain isoa on ehkä tapahtunut, jos minä olen oppinut vain olemaan. 

Tämä kesä tuntuu hyvältä. Raukealta elämältä. 

 

Haalari Mango, rannekoru Sidai Designs.

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (10)
 1. Saila / Kohtisuora
  30.5.2018, 17:50

  Onpa tosiaan ihana haalari ja ihana kesä! Toivottavasti tyhjää tilaa tulee ympärille ja päähän, olkoon alkukesä lempeä! <3

  1. Kiitos ihana! Lempeyttä sinnekin! <3

 2. Hei Anna,

  Eipä minulla ole sen kummempaa lisättävää ylläoleviin kommentteihin. Loistava teksti jälleen kerran 🙂 Upea asu, upeita ajatuksia sinulta ja upeita kuvia kieloista. Voisipa tosiaan vain karata kesään vailla huolen häivää.

  1. Kiitos Herra J! 🙂 Kiva kuulla susta taas. Ihanaa viikonloppua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *