Hän lupasi soittaa

Käsi ylös, jos olet joskus kytännyt maanisesti puhelinta ja odottanut sen soivan tai Whatsappin kilahtavan. Varmaan aika moni meistä on.

Se tunne, kun odotat ihastuksesi soittoa, ja sitä ei vain kuulu, on kamala. Samaan aikaan sitä tietää, että jos tyyppi on kiinnostunut, hänestä kyllä kuuluu (sorry rakkaat, 99 prosentissa tapauksista se menee juuri näin). Ja silti sitä miettii, että onkohan puhelin tippunut verkosta, onko viesti kadonnut bittiavaruuteen vai onko hän ehkä kuollut sillä lomallaan, jonka jälkeen lupasi ottaa yhteyttä. Sitten sitä menee Facebookiin, ja tyyppi on siellä hengissä ja online.

Jos olet joskus odottanut turhaan soittoa ja käynyt pääsi sisällä läpi kaikki mahdolliset skenaariot, lue Rosie Walshin Hän lupasi soittaa -kirja! Huh. Miten sitä voikin ahdistua niin pienestä asiasta kuin puhelimesta, joka ei piippaa? Been there, done that.

Juuri niin käy Sarahille, jonka unelmamies Eddie lupaa soittaa, eikä sitten soita. Kaikki oli täydellistä, he rakastuivat, tiesivät molemmat, että tässä on kyse jostain isommasta. Miten mies voi vain kadota? Entä miten hän on niin raukkamainen, ettei edes kerro, ettei tahdo enää tavata?

Pitääkö Sarahin vain luovuttaa? Luovuttaisitko sinä?

En kerro teille enempää, jotten paljasta liikaa. Tämä kirja on nimittäin mysteeri sen lisäksi, että se naurattaa ja vähän raastaa sydäntäkin. Kivaa kesälukemista, suosittelen!

Sain kirjan Otavalta, kiitos!

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Suttastiina

Hih, niin on monta mieltä kuin on päätä :)

Omat tuntemukseni kirjan luettuani tiivistyivät tähän Insta-kommenttiini:
" Tämän vaaleanpunaisemmaksi ei aikuisten satu voi tulla. Kyynisenä keski-ikäisenä suosittelen, että Tähän kirjaan pitäisi laittaa K-30 ikäraja ettei yksikään tunne-elämältään yliherkkä neitonen lukisi ja kuvittelisi sekunninsadasosaakaan että tällaisia tarinoita on muualla kuin kirjoissa. Aivan järkyttävää vaahtokarkkipuuroa. Pakko laittaa soimaan Motörheadia ja katsoa pari slasherleffaa että saan pestyä tämän ällöttävän imelyyden aivoistani pois!
#kirjat #lukeminen #kesä #rosiewalsh #hänlupasisoittaa #otavakustannus #pakotodellisuudesta #vaahtokarkkikirjallisuus "

Anna Vihervaarasta

Haha, niin totta! :D Sehän tässä just hauskaa onkin. Kuten tuossa postauksen alussa sanon, en juurikaan usko tällaisiin satuihin. Jos tyypistä ei kuulu, hän ei ole kiinostunut, that's it. Mutta tässä kyynisessä maailmassa on silti joskus mukavaa lukea satuja. 

EvaDo

Luin kirjasta takakannen kirjakaupassa ja olin sillee "Apua, ei kai nyt oikeasti ala jahtaamaan sellaista kundia joka ei soita perään tms tai käytä tohon asiaan nyt noin paljon aikaa?". Oon aina ajatellut että kun tämä suhde päättyy niin minä en etsi vierelle seuraavaa vaan toteutan itseäni ja jos se rakkaus tulee taas niin sitten se tulee. Oon niin kyllä näitä 'tulee jos on tullakseen, enkä ala ottaa asiasta stressiä' tyyppejä. ;D Sitten niitä vaan yleensä tulee. Tuli töitä, tuli rakkaus. Mutta siis tämä kirja menee musta vähän samaan kastiin kuin nää nais ghostbusterssit, ocean's eightit. Tuntuu että vähän niin kuin ettei osata luoda uutta naissankari rooleja joten pitäydytään siinä että naiset on bimboja tai keksitään vanhaa. Kun selkeästi naiset on usein aika aktiivisia (miltei aktivisteja) tai innovatiivisia kuten tää Mari Mörö joka kirjoittaa gardenlightia. Missä on ne kirjat missä nainen viihtyy koko elämänsä loppuun asti yksin viljellen maatilaansa kuin mies konsanaan? Tai se nainen josta tehdään 'hero' kun hän ajoi kehitysmaihin minimipalkan? Romkomit on muutoksen tarpeessa. Tuskin miehet haluaa juosta naisten perässä ja naiset enää haluaa olla aina bimboja?

Anna Vihervaarasta

No älä! :D En tiedä, kuka oikeasti tekisi noin, mutta mua kiehtoi tässä juuri se, miten joku voi vain jättää soittamatta annettuaan ensin olettaa ihan kaiken. Ja kuka on oikeasti niin pelkuri. 

Olen myös samaa mieltä siitä, että kirjan päähenkilö käyttäytyy bimbomaisesti ja tavalla, joka toivottavasti ei puhuttele kovin monia naisia. Silti tämä oli musta ihan viihdyttävä kirja ja tekee hyvää kyyniselle sydämelle. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sait kirjan Otavalta mutta et laittanut merkintää yhteistyöpostauksesta.

Vähän tarkkuuttaa näihin mainostuksiin pliis.

saarah
visual diary

Jos on saanut pelkän tuotteen ja postaukseen ei ole liittynyt rahaa, riittää ihan maininta että on saanut tuotteen, juuri niinkun Anna tässä tekikin :)

Anna Vihervaarasta

Saara: <3 Ihana olet, kun olit jo vastannut täällä! Ja muutenkin, tietty. :)

Anna Vihervaarasta

Kirja on arvostelukappale. Olen saanut sen Otavalta lahjaksi, mutten ole sopinut kirjoittavani siitä. Tällöin kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan ilmoitus kirja saatu, riittää.

the impossible quiz (Ei varmistettu) http://theimpossible-quiz.com

great, thank you for sharing information

wings io (Ei varmistettu) http://wingsio0.com

I have read through other blogs, but they are cumbersome and confusing more than your post. I hope you continue to have such quality articles to share with everyone! I believe a lot of people will be surprised to read this article!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.