Hän lupasi soittaa

7706568D-6529-40C3-8F87-937083449B89.jpg

Käsi ylös, jos olet joskus kytännyt maanisesti puhelinta ja odottanut sen soivan tai Whatsappin kilahtavan. Varmaan aika moni meistä on.

Se tunne, kun odotat ihastuksesi soittoa, ja sitä ei vain kuulu, on kamala. Samaan aikaan sitä tietää, että jos tyyppi on kiinnostunut, hänestä kyllä kuuluu (sorry rakkaat, 99 prosentissa tapauksista se menee juuri näin). Ja silti sitä miettii, että onkohan puhelin tippunut verkosta, onko viesti kadonnut bittiavaruuteen vai onko hän ehkä kuollut sillä lomallaan, jonka jälkeen lupasi ottaa yhteyttä. Sitten sitä menee Facebookiin, ja tyyppi on siellä hengissä ja online.

Jos olet joskus odottanut turhaan soittoa ja käynyt pääsi sisällä läpi kaikki mahdolliset skenaariot, lue Rosie Walshin Hän lupasi soittaa -kirja! Huh. Miten sitä voikin ahdistua niin pienestä asiasta kuin puhelimesta, joka ei piippaa? Been there, done that.

Juuri niin käy Sarahille, jonka unelmamies Eddie lupaa soittaa, eikä sitten soita. Kaikki oli täydellistä, he rakastuivat, tiesivät molemmat, että tässä on kyse jostain isommasta. Miten mies voi vain kadota? Entä miten hän on niin raukkamainen, ettei edes kerro, ettei tahdo enää tavata?

Pitääkö Sarahin vain luovuttaa? Luovuttaisitko sinä?

En kerro teille enempää, jotten paljasta liikaa. Tämä kirja on nimittäin mysteeri sen lisäksi, että se naurattaa ja vähän raastaa sydäntäkin. Kivaa kesälukemista, suosittelen!

Sain kirjan Otavalta, kiitos!

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (10)
  1. I have read through other blogs, but they are cumbersome and confusing more than your post. I hope you continue to have such quality articles to share with everyone! I believe a lot of people will be surprised to read this article!

  2. the impossible quiz
    15.8.2018, 04:18

    great, thank you for sharing information

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *