Hetki ennen uutta

5E6317D3-E562-4009-9AA0-892078274F94.JPG

Vielä yksi päivä töitä, sitten se on täällä. Uudenlainen elämä.

Tunteeni ovat tasaantuneet, toivotan sen nyt rauhallisin mielin tervetulleeksi. Sillä vaikka kaikki onkin kovin epävarmaa, on jotain varmaankin. Tiedän, että olen oikealla tiellä. Lopulta sen vain tuntee, kuten olen lukemattomat kerrat tänne kirjoittanut. Tulee päivä, jona saa varmuuden. Se päivä on kohdallani nyt.

En jaksa olla huolissani oikein mistään, eikä pitäisikään. Huolehtiminen on aika turhaa, on parempi kohdata asiat, kun ne tulevat eteen. Silloin ne yleensä on myös helpompi ratkoa kuin etukäteen päässään. 

Niinpä rikoin shoppailulakon, ostin mutsifarkut ja pari neuletta. Hain kotimatkalla pienen pullon skumppaa ja monta karkkipussia. Jälkimmäiset vien töihin,  niille ihmisille, joista osan olen nähnyt joka arkipäivä yli neljän vuoden ajan. Hämmentävää, että kohta se muuttuu.

 

A3F71003-79A6-4204-86F0-615A4271FB76.JPG

 

Nukahdan joka ilta kuulokkeet korvissani Sinuhe Egyptiläisen seikkailuihin, päivisin joku toinen nukkuu salaa sängyssäni, myttää tyynyt ja jättää jälkeensä hiekanmuruja, ulkona tarvitsee sormikkaat, ilma tuoksuu kirpeältä ja ensi viikolle on kolme deadlinea. 

Kesä kääntyi syksyksi, yksi ajanjakso päättyy. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *