Hetkiä ja yksi tärkeä muistutus

unnamed.jpg

 

Viime aikojen syvällisin tai ainakin yleisin ajatukseni lienee ollut jotain tähän tyyliin:

Hair gets lighter, skin gets darker, water gets warmer, drinks get colder, music gets louder, nights get longer, life gets better…

 

unnamed-2.jpg

 

Jossain auringon, aaltojen, kuplien, tuulen ja suolaisen meren, kukkivien syreenien ja lupiinien, koiranputkien ja salaattiin pilkkomieni retiisien, pitkien iltojen ja lyhyiden öiden, kuumien päivien ja pyöränrenkaiden keskellä en ole tahtonut olla millään tavalla hyödyllinen. Olen ajelehtinut ja unohtanut kaiken tämän täällä, antanut sen olla vain.

Ja samalla olen vähän aavistellut kuitenkin. Arvannut, että palaan tänne taas. Pian. Ja sitten on tullut uusia juhlia, purjeveneitä, gameofthroneseja, mitä näitä nyt on, tärkeitä. 

Olen aika vahvasti sitä mieltä, että jos jokin asia ei oikein huvita, sitä ei kannata tehdä. Joten olen odottanut, että jälleen huvittaa. (Pätee aika paljon isompiinkin asioihin tämä.)

 

unnamed-1.jpg

 

Eilen vai oliko se toissapäivänä istuin lounaalla ystäväni kanssa. Oli kuuma, minulla oli liian vähän aurinkorasvaa ja olin peittänyt silmäni raybanien taakse, niiden jotka kaikilla on, tiedätte kyllä. Söin tofua, avokadoa ja porkkanaa ja selitin savumuikkuleivistä. Puhuimme vegaaneista, kasvissyöjistä, kaloista ja siitä, voiko hän syödä jouluna kinkkua vaikkei syö lihaa ja miten minä syön savumuikkuja, vaikka olen melkein vegaani. Melkein. 

Sitten puhuimme luovuudesta, kirjoista ja unelmista ja tiesin, että minun täytyy tulla takaisin. 

Sillä vaikka hiukseni ovat paahtuneet melkein yhtä paljon kuin ihoni, vaikka sääreni ovat paljaat ja meri on tuossa vieressä ja aurinko paistaa sille siniseltä taivaalta,

unelmiaan ei saa unohtaa. 

Ja sitten kun on ollut hyödyllinen ja sitten kun tuntuu siltä, sitten voi taas suunnata aurinkoon ja elää vain tätä hetkeä. 

Onhan kesä.

Kommentit (4)
  1. Kiitos kivasta blogista! Mun mielestä vegaanin määriteltä on aivan liian tiukkapipoinen. Epäilen, että on paljon ihmisiä, jotka haluaisivat syödä ”vegaanimmin”, mutta eivät uskalla tai halua, sillä kokevat sen liian vaikeaksi tai eivät halua luopua ihan kaikesta. Jos kaikki meistä söisi,vaikka 75% (tai vaikka viisikymmentäkin%) vegaanisti niin sillä olisi merkittävät ympäristö- ja eläinoikeudelliset vaikutukset sen sijaan, että meistä 1% syö täysin vegaanisti.

    1. Kiitos sulle, kun kommentoit.<3 Ja olet täysin oikeassa vegaaniudesta. Näin yritän itsekin ajatella, vaikka välillä olenkin itselleni vähän tiukkis.

      Ihanaa viikonloppua!

  2. Ihania kuvia, Anna! Jotenkin mystisiä. Ihania sellaisia. Onneksi nyt on kesä! 🙂 Odotetaan kaikkia sen tuomia suuria ja pieniä ihmeitä!

    1. Kiitos ihana.<3 Nautitaan kesästä ja kaikesta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *