Huiveista kaunein ja ale-linkki

IMG_4478.jpg

Yhteistyössä Store of Hope

 

Vaaleanharmaasta tykkäät ikuisesti, beige olisi klassinen, puuteri sopii kesään. Vaan mitä rakastat? Sitä kannattaa kysyä itseltään muutenkin.

 

Vastaus on burgundi. Täydellinen väreihini ja mielenmaisemaani myös. Ei kovinkaan turvallinen, vähän jännittävä ja ehdottomasti näyttävä.

Puhun tietenkin huiveista. Mutta yhtä hyvin voisin puhua rakkaudesta tai matkustamisesta tai työpaikoista. Valitse aina se, jota rakastat. Silloinkin, kun se ei olisi järkevää.

 

IMG_9393.JPG

 

Sain huivin Store of Hopelta, joka on suomalainen eettisiin tuotteisiin keskittynyt verkkokauppa. Sitä pyörittävät tamperelaiset Eeva ja Anna. Aluksi he myivät nepalilaisessa turvakodissa asuvien naisten tekemiä koruja. Nykyisin valikoimassa on paljon muitakin tuotteita, kuten näitä 100 prosenttisesta villasta valmistettuja huiveja. Huivin materiaalista puolet on kashmiria ja puolet tavallista villaa. 

Huivien kashmir saadaan Keski-Aasian vuorilla laiduntavista kashmirvuohista. Talvella villa lämmittää niitä, keväällä se harjataan talteen ja kehrätään langaksi. Sitten se kudotaan käsin huiveiksi Nepalissa. Kutojat työskentelevät perheyrityksessä, joka uskoo laatuun ja eettisyyteen. He saavat työstään kunnon palkan, ja heidän työolosuhteensa ovat kunnolliset.

Tänä sortuvien vaatetehtaiden ja halpisvaatteiden aikana on ihanaa tietää jostain vaatteestaan, mistä se on oikeasti peräisin. 

 

IMG_4481.jpg

 

Store of Hopella on unelma. Eeva ja Anna haluavat tuotteensa kansainvälisille markkinoille ja keräävät sitä varten rahaa Indiegogo-joukkorahoitussivustolla. Jos haluat tällaisen huivin, saat sen lukijanani ale-hintaan tästä LINKISTÄ. Salainen alelinkki on siellä sivussa nimellä Secret Perk.

Huivi on henkäyksen kevyt ja lämmin, sellainen johon tekee mieli kietoutua turvaan maailmalta ja sen puhureilta. Huiveja on eri väreissä. Minä päädyin burgundiin, koska se puhutteli minua. Ja mielestäni tässä maailmassa kannattaa valita aina se, 

joka tuntuu oikealta.

 

Kuvat Ulla Vartiainen, käsittely minä

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (4)
  1. Huh kun olet kaunis!! Ihanat vaatteet ja kuvat! 🙂

  2. Linkin avaamisen jälkeen en löydä mistään kohtaa mistä näkee huivien värit! Secret perk kohdan löysin, mutta kun sitä klikkaa tulee teksti että värit näet viereisistä kuvista, mutta mitään kuvia ei ole, ainoastaan linkki tuotteen ostoon. Ps. Olisi kivaa jos kommentoinnissa nimimerkki varoittaisi jo heti kirjoittaessa, että nimimerkki on jo käytössä 🙂

    1. Huivien värit näkyvät heti sillä ensimmäisellä sivulla, joka linkistä avautuu. Rullaa sivua vähän alaspäin, niin ne ovat siinä. Älä siis vielä klikkaa siitä Secret Perk -kohdasta.:)

      Ja niin ymmärrän tuon nimimerkkiärsytyksen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *