Hurraw!-arvonta ja kysymys teille

Hei tyypit! Ihanaa, kun kevät tulee, eikö?

Ihan vain sen kunniaksi tahdon arpoa teille jotain suloista, nimittäin 3 x 3 Hurraw!-huulirasvaa. Kaikki Hurraw!-huulivoiteet ovat vegaanisia ja raakoja.

Olen itse ihan koukussa tuohon oikealla näkyvään Black Cherryyn, eli kirsikkahuulirasvaan, josta vihjaisin teille jo aiemmin. Siitä tulee minun huulilleni täydellinen, hieman omia (melko punaisia) huuliani tummempi sävy.

Sen vieressä on auringolta kertoimella 15 suojaava huulirasva, ja viimeisenä kamomillaa ja vaniljaa sisältävä yöhuulirasva.

Voit voittaa tämän kolmikon omaksesi kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla, mitä kivaa aiot nyt keväällä tehdä tai mikä sinua ilostuttaa juuri nyt. Arvon kolme pakettia ja vastausaikaa on kuun loppuun, eli 28.2. klo 23.59 asti. Jätäthän meiliosoitteesi, jotta voiton sattuessa tavoitan sinut.

Paljon aurinkoa viikonloppuusi!

Kommentit

Riikka Jääskeläinen (Ei varmistettu)

Voih tänäkeväänä aijon käydä enemmä kävelyillä koska siitä tulee niin ihana olo kun jakaa kevään luonnon kanssa ja oikeesti huomaa kuinka luonto muuttuu. Aijon ottaa kaiksta aurinkopäivistä ilon irti! :)

rst (Ei varmistettu)

Lisääntyvä valon määrä ja tieto siitä, että kohta pääsee pyöräilee ilman liukastumisvaaraa!!

CougarWoman
CougarWoman

Minua ilostuttaa tällä hetkellä lähinnä tulevat nelikymppiset ja niihin kuuluva juhlailu! :) 

cougarwoman75@gmail.com

Aion nauttia kevätauringosta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Minua ilostuttaa hyvät uutiset lääkäristä.

emmmmm (Ei varmistettu)

Aion kirjoittaa gradun ihan hullun mielenkiintoisesta aiheesta. Ehkä pöhköä olla siitä niin liekeissä, mutta iloitsen niin siitä, että saan paneutua innostaviin aiheisiin ja tykkään siitä mitä teen. Olen oivaltanut, että on olemassa huiketa mahdollisuuksia kun tarttuu niihin asioihin, unelmiin ja ihmisiin, jotka vetää puoleensa, innostaa. Saa juuri minut tuntemaan itseni loistotyypiksi.

annam_
anna k.

Oi tuo Moon Balm ja Black Cherry on juuri ne Hurraw!:t joita olenkin halunnut kokeilla, ja aurinkosuojallisestakaan ei varmasti haittaa olisi.

Minua ilostuttaa tällä hetkellä se, että olemme suunnittelemassa ystäväni kanssa yhteissynttäreitä maaliskuun lopulle 50-luvun teemalla! Mekko on jo hankittu. ;) Loppuvuosi ja alkuvuosikin olivat kohdallani todella ikäviä, niin on kivaa kun mieli ja luontokin alkavat kirkastumaan ja on jotain, mitä odottaa.

Ihanaa viikonloppua sinulle, Anna! ♥

Minua ilostuttaa tällä hetkellä kummityttöni ja hänen kasvunsa seuraaminen. 

Kevään aikana aion nauttia lisääntyvästä valosta, intoilla hetkellisestä paluusta opiskelijaelämään ja tehdä reissun Barcelonaan. :)

KristinaH (Ei varmistettu)

Nyt keväällä aion lukea paljon kirjoja! Ja tehdä pitkiä kävelylenkkejä Seurasaaressa ja Keskuspuistossa. Haen iloa ja etsin itseäni perusasioista :)

Aurinkoista kevään odotusta!

Minua ilostuttaa, kun sain juuri tietää työsuhteeni muuttuvan pian vakituiseksi. Se kun on aika harvinaista alallani täällä asuinseudullani (siis etenkin nuorille naisille huoh). Samalla kun työ silti kuormittaa aika ajoin liikaa, odotan kevättä ja lisääntyvää auringonvaloa; aion ulkoilla paljon ja pitää itsestäni nyt entistä parempaa huolta eli myös hemmottelua nyt kun tulonlähde varmistuu pidemmäksi aikaa. :) Ihanaa.

Kevättyttö (Ei varmistettu)

Heti ensinmäisenä tulee mieleen ihanat värikkäät tulppaanit. Rauhalliset kävelyt keväisessä illassa katsellen luonnon eräämistä. Ja Aurinko se on parasta keväässä.

jennikae (Ei varmistettu)

Aloittaa juoksulenkit ja mennä keväiseen metsään koirien kanssa. Nähdä ystäviä ja vaalia pieniä hetkiä.

hymyjä pakkasessa

Aion elää enemmän. Aika abstraktia, mutta sellaista kauniista sästä nauttimista, mieluisten asioiden tekemistä ja muistaa että elämässä on muutakin kuin sohvalla nyhjääminen ja kadonneen rakkauden perään nyyhkiminen. Elämä on hyvää.

Teija H (Ei varmistettu)

Olen tosi iloinen,kun aloitin opikelut helmikuun alussa.

Nuuh beibe!

Juuri nyt ilahduttaa iltapäivän lento Amsterdamiin tapaamaan vanhaa ystävää! Keväällä aion iloita etäsuhdevälimatkan lyhenemisestä sekä ryhdikkyydestä niin kropassa kuin töissä, kun saan pilateksen osaksi rutiinejani.

KatjaV (Ei varmistettu)

Moi,
iloa kevääseeni tuovat uusi työ ja uusi parisuhde. Kummatkin vielä nupullaan, täynnä potentiaalia ja ihanaa vatsanpohjakutkutusta :)
t. Katja

Siiris (Ei varmistettu)

Tänään mut on iloiseksi tehnyt se että mulla oli ihanan kiireetön aamu :-)xx

Ssiiris1@gmail.com

lllau (Ei varmistettu)

Ilostuttaa maaliskuussa alkava uusi työ! Vihdoin oman alan hommia ja ihan mahtavan brändin parissa, en ymmärrä miten voi olla näin innoissaan TYÖSTÄ! :)

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Moi! Lähden Thaimaaseen ystävän kanssa melkein kolmeksi viikoksi. En missään nimessä pakene Suomen kevättä. Siinä parasta on tuoksu, joka muistuttaa mua nuoruudesta, yhdestä erosta ja kuolleista lemmikeistä. Sellaista kaunista surua.

Sanna1234 (Ei varmistettu)

Miuta ilahduttaa valoisat aamut ja pitenevät päivät :)

Mintsu (Ei varmistettu)

Ihana arvonta... on tehnyt mieli kokeilla Hurraw huulirasvoja. Juuri nyt ilostuttaa tietysti kun on perjantai ja viikonloppu edessä! Lisäksi vielä se, että enää viikko töitä ja sitten pääsee ansaitulle talvilomalle :)

ullakko (Ei varmistettu)

keväällä aion juoda mahdollisimman monet laiturikahvit ja loikoilla nurmikolla heti, kun on tarpeeksi lämmintä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Keväällä aion nauttia elämästä.. keväisestä luonnosta, äänistä ja tuoksuista :) kevät on kaunis.

sikkuralla (Ei varmistettu)

Ihana blogi sinulla :) Keväällä aion tehdä poikani kanssa retkiä luontoon, ottaa eväät mukaan ja nautiskella heräävästä luonnosta ja auringon valosta kasvoilla.

ll-ily (Ei varmistettu)

Tuleva matka Kiinaan kaveriporukalla. Luvassa on turistinähtävyyksiä ja hyvää ruokaa, jännittää! Ja tietenkin valoisat päivät, kun pimeä tekee pikkuhiljaa tilaa valollekin <3

ankkurinappi (Ei varmistettu)

Reissuun tekisi kovasti mieli. Jonnekin pieneen euroopan maahan. Aion myös investoida hyvinvointiini ja etenkin ryhtiini. Kunnon hieronnalla selkä kuntoon ja sen jälkeen se mulle vaikein osio: selän kunnon ylläpito _venyttelyllä_, Pitänee laittaa kalenteriin aika moiselle kurjalle touhulle.

Annaaaaaa (Ei varmistettu)

Parin viikon päästä olen lähdössä ulkomailla opiskelevan ystäväni kanssa päiväristeilylle Tallinnaan. Edessä on molemmilla kiireinen kevät pääsykokeineen, joten pieni rentoutumispäivä ennen tätä tulee tarpeeseen. Myös loppukeväästä koittava toinen valmistuminen vuoden sisään ja sen jälkeen koittavat uudet kuviot pitävät mielen virkeänä ja sopivasti jännittyneenä.

99800 Alaska

Minua ilostuttaa aurinko, joka niin pitkään oli teillä tietymättömillä ja vihdoin jaksaa täällä napapiirin pohjoispuolellakin nousta!

jattajessica@hotmail.com

Jolie Laide

Aion käydä kokeilemassa lumikenkäilyä metsässä usean vuoden tauon jälkeen. Pakkaan eväsleivät ja kahvitermarin laukkuun ja lähden nauttimaan kevätauringosta ja metsästä kimaltaville hangille. Parasta mitä tiedän! jolielaide00@gmail.com

Anne - Elämäni sanoina (Ei varmistettu) http://elamanisanoina.blogspot.fi/

Ajattelin piiiitkän tauon jälkeen vetää lenkkarit jalkaan ja palata juoksuharrastuksen pariin! Ootan jo nyt aurinkoisia päiviä ja kepeitä juoksulenkkejä merenrannassa.

Julika (Ei varmistettu)

Oi mikä arvonta. Tänä keväänä minä ja mieheni aiomme muuttaa uuteen valoisaan asuntoon. Miten voikaan tuoda lisää puhtia ja iloa elämään muutoksen tuomat uudet tuulet! :-)

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Tämä huulirasva-addikti haluaisi kyllä päästä testaamaan näitä! Muutaman viikon päästä suuntaamme mieheni kanssa Helsinkiin pienelle minilomalla hotelli Kämpiin - ainakin siis pieni irtiotto arjesta on nyt kevääksi tiedossa :).

Hukkakukka (Ei varmistettu)

Minua ilahduttaa juuri nyt kasvava valon määrä, kevään tulo ja lämpenevät kelit. :)
sopeutuja(at)hotmail.com

Annafiinu (Ei varmistettu)

Ihana arvonta - nuo ovat ihan huippuja huulirasvoja! Kevätsuunnitelmiini kuuluu ainakin kodin täyttäminen tulppaneilla ja kahvikutsujen pitäminen ystävilleni :--)

Eniten ilahduttaa viikon päästä alkava loma ja laskettelureissu :)

Siili82 (Ei varmistettu) http://vaatehuttuja.blogspot.fi/

Vietän mukavaa äitiyslomaa ihanan vauvelini kanssa.

Siina S (Ei varmistettu)

Aion hymyillä auringolle ja vastaantulijoille, kopistella loskasta ja jäästä vapautuneilla kaduilla uusilla kirppislöytökorkkareilla, ja istua kahviloissa ja ehkä silloin tällöin luennoillakin.

maijuliini (Ei varmistettu)

Keväällä aion viettää aikaa ulkona uringosta nauttien! Lukea enemmän ja mennä Saksaan nauttimaan keväisestä Berliinistä.

saya (Ei varmistettu)

Aion nauttia keväästä ulkoilemalla :)

Pikkukaupungin tyttö (Ei varmistettu)

Juhlistan vapaapäivää joogalla ja ala-asteen luokkakaverin tapaamisella. <3

Pikkukaupungin tyttö (Ei varmistettu)

Juhlistan vapaapäivää joogalla ja ala-asteen luokkakaverin tapaamisella. <3

Sari P (Ei varmistettu)

Toki enemmän ulkoilua, kun alkuillasta alkaa olla valoisaa. Hymy levenee ja vaatekerta vaihtuu kevyempään :)

juillet (Ei varmistettu)

Tänä keväänä on tiedossa monen monet kolmekymppiset, ja näin ollen ihanien ystävien seuraa ja juhlintaa aurinkoisissa merkeissä vaikka kuinka! :) Tällaisina harmaina päivinä aion myös etsiä aurinkoa lattaritanssitunneilta!

sumppo (Ei varmistettu)

Ilostuttaa alkava hiihtoloma:)

Anne L (Ei varmistettu)

Ilahduttaa valo ja kesäloma on aina vaan lähempänä;)

Sofia L (Ei varmistettu)

Ilahduttaa kun olen saannut intoa liikkumiseen ja PT-ohjelman-jeee,hyviä vinkkejä tulee koko ajan

nellyy (Ei varmistettu)

Ilahduttaa ehdottomasti tuleva kevät ja lisääntynyt valo!:)

Mimosa

Koulunkäynti arjen ohessa. Ihanaa saada uutta ajateltavaa.

 

mimosa.mammikoura@gmail.com

Ue (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä iloitsen auringon myötä vauhdilla kasvavasta energiasta ja pirteän värisistä juoksukengistäni, joiden kanssa on aina yhtä hauskaa juosta kevättä vastaan - hymyssä suin tietysti! Hurrawin huulirasva tulisi tarpeeseen pakkasen kuivattamille huulilleni :)

Pages

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.