Hurraw!-arvonta ja kysymys teille

adobephotoshopexpress_2015_02_19_195140.jpg

Hei tyypit! Ihanaa, kun kevät tulee, eikö?

Ihan vain sen kunniaksi tahdon arpoa teille jotain suloista, nimittäin 3 x 3 Hurraw!-huulirasvaa. Kaikki Hurraw!-huulivoiteet ovat vegaanisia ja raakoja.

Olen itse ihan koukussa tuohon oikealla näkyvään Black Cherryyn, eli kirsikkahuulirasvaan, josta vihjaisin teille jo aiemmin. Siitä tulee minun huulilleni täydellinen, hieman omia (melko punaisia) huuliani tummempi sävy.

Sen vieressä on auringolta kertoimella 15 suojaava huulirasva, ja viimeisenä kamomillaa ja vaniljaa sisältävä yöhuulirasva.

Voit voittaa tämän kolmikon omaksesi kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla, mitä kivaa aiot nyt keväällä tehdä tai mikä sinua ilostuttaa juuri nyt. Arvon kolme pakettia ja vastausaikaa on kuun loppuun, eli 28.2. klo 23.59 asti. Jätäthän meiliosoitteesi, jotta voiton sattuessa tavoitan sinut.

Paljon aurinkoa viikonloppuusi!

Kommentit (111)
  1. Keväällät odotan ihanaa matkaa kullan kanssa

  2. Mä kävin jo ostamassa Sokokselta tuon kirsikkaversion, ah se on kyllä ihana. Mua ilostuttaa eilen Tallinnasta ostamani toffeet (pehmeitä, jottei tarvi pelätä hammaspaikkojeni puolesta ^_^) ja tää uutinen, The girl who gets gifts from birds: http://www.bbc.com/news/magazine-31604026 . Ihanaa kevättä ja kiitos suloisesta ja onnellistuttavasta blogistasi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *