Ihmiset, joita ihailen

Täällä Lilyssä pyörii tällä viikolla toimituksen haaste, jossa pitäisi kertoa, ketä ihailee ja miksi. Mietiskelin asiaa ja kerron teille, millaisia ihmisiä minä ihailen. 

Rohkeita. Niitä, jotka uskaltavat kulkea omaa polkuaan ja seurata intuitiotaan. Ihmisiä, jotka uskovat omaan juttuunsa ja ottavat askelia tuntemattomaan, vaikka lopputulos olisi epävarma. Pikku Myitä, jotka eivät välitä toisten mielipiteistä, vaan luottavat itseensä.

Hyviä tyyppejä, jotka tekevät ihania juttuja ja samalla hyvää.

Niitä, joiden maailma on kaunis ja jotka osaavat kuvata sen. Ihmisiä sellaisen tekstin takana, joka soljuu eteenpäin vaivattomasti ja kauniina rivi toisensa jälkeen. 

Idealisteja. Niitä ihmisiä, jotka ajattelevat suuria ja inspiroivat muita. 

Taivaanrannan maalareita ja hattarapäitä. Luovia ihmisiä, joiden mielestä elämän kuuluu olla kivaa ja jotka keksivät ne parhaat jutut, koska ajattelevat vähän erilailla.

Moni ihailemani ihminen on vähän tätä kaikkea: rautainen Tove Jansson, hyvää tekevä näyttelijä Alicia Silverstone, luova kasvissyöjä Stella McCartney, idealistinen Saku Tuominen, eettisiin ja ekoihin tuotteisiin keskittyneet yrittäjänaiset Sugarin Karita Sainio ja Jolien tytöt, ekolifestyle-lehti Huilin porukka, ihanan lankakauppa Kerän naiset.

PS Ihailen myös dramaattisia auringonlaskuja, luonnonihmeitä ja jänniä pilviä. Noin niin kuin esimerkiksi. 

Kommentit

annakarin
Anna Karin

Sun oma teksti on kyllä kaunista ja soljuvaa, ihailtavan helppoa ja vaivatonta luettavaa, vaikka asiat ovat tärkeitä ja painavia. :-)

Anna Vihervaarasta

Kiitos Anna Karin!:) Musta sun teksti taas on jollain tapaa ihanan nasevaa ja ajatukset oivaltavia, tykkään blogistasi kovasti.<3

annam_
anna k.

Oma listani siitä, millaisia ihmisiä ihailen, olisi varmasti hyvin samankaltainen. Mutta tiedätkö mikä on jännä juttu? Luin vastikään jostakin (varmaankin Onnellisuusprojektista, jonka sain viimein käsiini kirjastosta), että ihmisillä on tapana ihailla henkilöissä sellaisia piirteitä, jotka ovat jo orastavana omassa itsessään. Melko järkeenkäyvää. Vaikka sitä kuvittelisi, ettei itse tule olemaan vaikkapa rohkea, ehkä se kipinä on siellä jossain?

Ehdin lukea Jolien tyttöjen omia blogeja vähän aikaa ennen Jolien syntymää, ja on ollut hienoa nähdä, mitä rohkeudesta, luovuudesta, intuitiosta ja oman polun seuraamisesta on syntynyt. Ja Jolie vain jatkaa kasvuaan. Todellakin ihailtavaa!

Anna Vihervaarasta

Jännää, tuota en tiennytkään! Olisipa tosiaankin noin!:)

Itse olen siinä Onnellisuusprojektissa edelleen vasta tammikuussa, ensi kuussa aukeaa sitten helmikuun luku. Sekin on jännää.;)

Mun mielestä Jolien tarina on jotenkin hirmuisen rohkaiseva. Se on niin malliesimerkki siitä, miten hienoja asioita voi saavuttaa, jos vain jaksaa uskoa omaan juttuunsa ja tehdä töitä sen eteen.:)

Ihanaa iltaa, Anna! <3

Anna Vihervaarasta

Niin mustakin.:)

Ja kiitos Mia! On ihana saada tällaisia kommentteja.<3

NJ (Ei varmistettu) http://entajosalkaisit.blogspot.fi/

Allekirjoitan täysin. Pyrin myös olemaan kaikkea tuota ja vähän enemmän ;-)

Anna Vihervaarasta

Ollaan siis ihan samoilla aalloilla!:) Ja hyvä pyrkimys.;) 

Suloista pakkasiltaa!

jotainsinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Moikka :) Mä olen myös sitä mieltä, että sä olet jollain lailla samanalainen kuin ne ihmiset, joita ihailet! Listasi on hieno (edelleen voisin sanoa tunnistavani myös sut siitä) ja voisin itse kirjoittaa jotain tuon tapaista myös. Oikeastaan mulla ei ole tähän juuri mitään lisättävää :)

Ihanaa päivää!

Anna Vihervaarasta

Kiitos kaunokainen!<3 Oikeastaan tän listan ihmisissä on kaikissa aika paljon samaa ja moni sopii kaikkiin sen kohtiin. Tätä postausta oli muuten aika jännä tehdä, koska tuli samalla taas kerran mietittyä omaa arvomaailmaa ja sitä, mitä ihan oikeasti arvostaa. Aika valaisevaa siis.:)

Ihanaa iltaa!

Ihana talo maalla (Ei varmistettu) http://ihanatalomaalla.blogspot.fi

Mä ihailen tuttavapiirissäni ihmisiä, jotka ovat osanneet tehdä sellaisia ratkaisuja, joita itsekin haluaisin tehdä, tai osoittavat samanlaista asennetta kuin mihin pyrin. Yhdyn siis täysin tuohon edelliseen kommenttiin, että ihailun kohteen piirteet voivat olla jo orastavina itsessä. Ainakin toivon niin. Pääasia tässä on mielestäni kuitenkin se, että olen viime vuosina pystynyt siirtymään kateudesta ihailuun. Niiden välillähän on vain hiuksenhieno ero, mutta toinen myrkyttää kun taas toinen kannustaa.

Anna Vihervaarasta

Mäkin toivon niin! Olisipa se vallan hienoa.:)

Ja olet tosi oikeassa, kateellisuus on kauhea tunne, ihailu kaunis. Musta tuntuu, että kun miettii, ketä ja mitä oikeasti ihailee, oppii samalla myös paljon itsestään. Musta on myös ihanaa seurata, miten ihmiset toteuttavat unelmiaan, vaikka ne Jolien tytöt esimerkiksi. Se saa uskomaan, että moni asia on ihan mahdollinen. Jokuhan aina onnistuu ja se itsessään on hirveän tsemppaavaa.:)

Kivaa iltaa!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.