Inspiroiva koti, osa 3

Image-1-27.jpg

Image-1-28.jpg

Image-1-19.jpg

Image-1-24.jpg

Image-1-18.jpg

Image-1-22.jpg

Image-1-21.jpg

Image-1-29.jpg

Kuvasin toissa viikonloppuna Jotain sinistä -blogin Sinin kodin.

Sini on yksi lahjakkaimmista sommittelijoista, jotka tunnen. Ehkä juuri siihen ihastuin aikoinaan hänen blogissaan. Ja sitten meistä jotenkin tuli ihan oikeat ystävät, ei vain virtuaalisia kavereita. Täällä blogimaailmassa voi kuulkaa tutustua hurmaaviin tyyppeihin, sanon vaan.

Kävin nyt ensimmäistä kertaa Sinin kotona, mutta tiesin jo ennen, miltä siellä näyttää: kauniilta, vähän boheemilta ja rauhalliselta. Joillain ihmisillä on taito yhdistellä esineitä toisiinsa.

Rakastan täällä tuota minttua, kukkatapetteja, vanhoja kalusteita ja värikkäitä täkkejä. Sitten joskus, kun muutan siihen vanhaan puutaloon, jotain tällaista siellä voisi olla. Suosikkini on tuo tapettiseinä, jolle on kiinnitetty vanhoja astioita ja sensuelli mustavalkoinen kuva.

Tälläisista kodeista pidän niin paljon. Kodeista, joissa asuu lahjakkaita ihmisiä, kodeista jotka näyttävät heiltä, kodeista joilla on  p e r s o o n a.

PS kannattaa käydä kurkkaamassa myös Sinin Instagramia: @sinisempi. Siellä on lisää herkkiä, boheemeita sommitelmia. Ja valoa. Sinin kuvissa se on aina vähän yliluonnollisen pehmeää. Tykkään.

PPS voi hitsi tätä talven kelmeää hämärää. Kuvista tuli niin valjuja. Pyh.

 

Kommentit (4)
  1. Ihana koti! Eivätkä ole kuvat yhtään valjuja, tunnelma ja tyyli välittyivät mainiosti. Oma suosikkini oli myös se kukkatapettiseinä mustavalkoisen kuvan kera <3

    1. Mustakin Sinin koti on ihana.:) Ja kiva, jos kuvat eivät näytä valjuilta. Musta itsestäni tuntui, että niissä näkyy marraskuun harmaus.

  2. Onpa hurmaava koti! Kattilankansi seinällä herätti erityistä ihastusta 🙂

    1. Mustakin Sinin koti on hurmaava. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *