Isoja tyynyjä, valkoisia lakanoita ja vähän boho chic -fiilistä

Kaupallinen yhteistyö: Familon

Olen aina rakastanut hotellien muhkeita sänkyjä, valkoisia lakanoita ja jättityynyjä. Totuin niihin lentoemäntäaikoinani, eikä rakkaudelleni näy loppua. Siksi halusin saman tunnelman omaan makuuhuoneeseen lisättynä pienellä boho chic -fiiliksellä.

Hotellien sänkyjen muhkeus perustuu isoihin tyynyihin ja peittoihin ja valkoisiin perkaalipuuvillalakanoihin. Perkaalipuuvilla on tiheästi kudottua, laadukasta puuvillaa, joka on ryhdikkäämpää kuin tavallinen puuvilla.

Sain Familonilta uuteen kotiini pellava- ja perkaalipuuvillapussilakanat ja -tyynyliinat. Pellava on ihanan rouhean näköistä, perkaalipuuvilla taas tuntuu todella pehmeältä ihoa vastaan ja pysyy paremmin muodossaan. Mielestäni lopputulos on paras, kun suojautan ohuemman peiton perkaalipuuvillalakanan sisään ja paksun untuvapeiton pellavapussilakanan sisään. 

Minulla on siis tosiaan kaksi peittoa. Sen sijaan, että petaisin ne pitkittäin, käännän ne poikittain. Näin lopputulos näyttää muhkeammalta. Vaihtoehtoinen tapa olisi hankkia iso parivuoteen peitto. Yksi tavallinen peitto ei riitä mihinkään, jos sänkyyn haluaa hotellitunnelmaa.

 

 

Sain vuosi sitten Familonilta yhteistyön yhteydessä kaksi jättityynyä, jotka nostivat sänkyni ihan uudelle tasolle. On jännä, miten paljon pari isoa tyynyä voi vaikuttaa. Niitä vasten on myös ihana nojata ja lukea. En nuku niillä, vaan nukkumistyynyni ovat Familonin puolikorkea ja korkea untuvatyyny, vähän päivästä ja fiiliksestä riippuen. Familon on sitoutunut untuvatuotteiden valmistuksessa eläinten eettiseen kohteluun ja ekologiseen tuotantoon.

 

 

Uusi makuuhuoneeni on aika ihana soppi. Se on pienehkö, kuten uusissa taloissa usein, mutta jännästi se kääntyikin tilan eduksi. Minulla on korkeat huoneet ja isot ikkunat sekä leveä parveke. Makuuhuone sijaitsee kulmassa, ja sänky mahtuu sinne juuri ja juuri poikittain. Olin ajatellut asentaa siihen jalat nyt täällä uudessa asunnossa, mutta silloin se peittäisi lähes lattiaan saakka ulottuvaa ikkunaa. Eli jalattomana mennään. 

Verhoja täällä ei ole vielä missään, enkä tiedä, tuleeko niitä myöhemminkään. En halua peittää ikkunoita sivuverhoilla, mutta ehkä joudun hankkimaan makkariin keväällä valkoiset pimentävät rullaverhot. Aika näyttää. 

 

 

Minulla on makuuhuoneessa myös iso kultareunuksinen peili, ja muutenkin asunnon metalliksi on valikoitunut lämmin messinki. Haluan pitää kokonaisuuden aika selkeänä ja ilmavana, mutta messinki ja kulta tuovat mukanaan vähän ylellisyyttä.

Meinasin ensin mennä ihan kokovalkoisella sängyllä, mutta jotenkin kaipaan aina vähän väriä. Nuo kaksi kurkuman väristä tyynyä ja ikkunalaudan asetelma tuovat juuri sen aavistuksen bohoa tunnelmaa, joka tarvitaan, jotta koti näyttäisi minulta.

Haha, ja tietenkin sänky houkuttelee myös kutsumattomia vieraita. Löysin yhtenä aamuna tuon otuksen nukkumasta mukavasti jalkojeni viereen käpertyneenä, eikä tehnyt elettäkään liikahtaakseen, kun heräsin. Ei siinä mitään, mutta sänky on koirilta kielletty paikka. Ennen ne ovat tajunneet poistua viimeistään siinä vaiheessa, kun avaan silmäni. Uusi koti, uudet säännöt näköjään tyyppien mielestä. Olen vähän eri linjoilla asiasta. 

 

 

Psst. Familonilla on menossa kierrätyskampanja. Voit viedä vanhat vuodevaatteesi Familonin kierrätyslaatikkoon, ja ne toimitetaan eteenpäin eläinsuojiin. 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa kertakaikkisen ihanan näköinen näköinen soppi! Sängynjalattomuus oli hyvä valinta tuohon huoneeseen :) Ihanaa kun postailet sun uudesta kodista, se näyttää niin kaikin puolin ihanalta <3

Anna Vihervaarasta

Kiitos! <3 Ja postailen varmaan vähän kyllästymiseen saakka. :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ihanalta näyttää! Tohon sänkyyn lösähtäisin milloin vain :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana. <3

Mmyyyyy (Ei varmistettu)

Millainen tuo Chanelin No22 tuoksu on? :)

Anna Vihervaarasta

Se on aika tyypillisen chanelmainen. :) Ei mikään kukkainen, vähän jännittävä, ei kovin tyttömäinen. Kevyt päivätuoksu.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi kuinka ihana makkari . Rakastan noita isoja ikkunoita ja niistä tulevaa valoa. Ja mä aina tykkään pienistä tiloista varsinkin jos on paljon valoa ja korkeutta, jotta ei ahdista sillä ne on aina niin pesämäisiä. Makkarille erityisesti sopiva juttu. Kiitos koti postauksista. Niitä on aina mahtavaa lukea

Nanna Santa Monicasta

Anna Vihervaarasta

Kiitos! :) Ja ihanaa, jos tykkäät kotijutuista, niitä varmaan tulee lisää. :)

Ehjeeh (Ei varmistettu)

Rakastan hotellisänkyjä ja unisia koiria! Hotellisängyt on itse asiassa ainoat minne oma koirani saa tulla, kotona ei saa tulla

Annielvi (Ei varmistettu)

Hei, mistä kuvan lukulamppu on peräisin? Kiitos kauniista ja lämminhenkisestä blogistasi. :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.