Isoja tyynyjä, valkoisia lakanoita ja vähän boho chic -fiilistä

Kaupallinen yhteistyö: Familon

440175DB-4A53-4CA1-AD2D-FEE624ED221B.jpg

familon uusi.jpg

4E7FA92C-FB9A-4E96-8A62-53660E7E8E09.jpg

Olen aina rakastanut hotellien muhkeita sänkyjä, valkoisia lakanoita ja jättityynyjä. Totuin niihin lentoemäntäaikoinani, eikä rakkaudelleni näy loppua. Siksi halusin saman tunnelman omaan makuuhuoneeseen lisättynä pienellä boho chic -fiiliksellä.

Hotellien sänkyjen muhkeus perustuu isoihin tyynyihin ja peittoihin ja valkoisiin perkaalipuuvillalakanoihin. Perkaalipuuvilla on tiheästi kudottua, laadukasta puuvillaa, joka on ryhdikkäämpää kuin tavallinen puuvilla.

Sain Familonilta uuteen kotiini pellava- ja perkaalipuuvillapussilakanat ja -tyynyliinat. Pellava on ihanan rouhean näköistä, perkaalipuuvilla taas tuntuu todella pehmeältä ihoa vastaan ja pysyy paremmin muodossaan. Mielestäni lopputulos on paras, kun suojautan ohuemman peiton perkaalipuuvillalakanan sisään ja paksun untuvapeiton pellavapussilakanan sisään. 

Minulla on siis tosiaan kaksi peittoa. Sen sijaan, että petaisin ne pitkittäin, käännän ne poikittain. Näin lopputulos näyttää muhkeammalta. Vaihtoehtoinen tapa olisi hankkia iso parivuoteen peitto. Yksi tavallinen peitto ei riitä mihinkään, jos sänkyyn haluaa hotellitunnelmaa.

 

familon anna vihervaarasta2.jpg

anna vihervaarasta familon 10.jpg

 

Sain vuosi sitten Familonilta yhteistyön yhteydessä kaksi jättityynyä, jotka nostivat sänkyni ihan uudelle tasolle. On jännä, miten paljon pari isoa tyynyä voi vaikuttaa. Niitä vasten on myös ihana nojata ja lukea. En nuku niillä, vaan nukkumistyynyni ovat Familonin puolikorkea ja korkea untuvatyyny, vähän päivästä ja fiiliksestä riippuen. Familon on sitoutunut untuvatuotteiden valmistuksessa eläinten eettiseen kohteluun ja ekologiseen tuotantoon.

 

67EE9C78-C71B-4E47-8700-F4B443217AD3.jpg

AE7D9B11-E481-4CA0-9F37-5392A276519A.jpg

 

Uusi makuuhuoneeni on aika ihana soppi. Se on pienehkö, kuten uusissa taloissa usein, mutta jännästi se kääntyikin tilan eduksi. Minulla on korkeat huoneet ja isot ikkunat sekä leveä parveke. Makuuhuone sijaitsee kulmassa, ja sänky mahtuu sinne juuri ja juuri poikittain. Olin ajatellut asentaa siihen jalat nyt täällä uudessa asunnossa, mutta silloin se peittäisi lähes lattiaan saakka ulottuvaa ikkunaa. Eli jalattomana mennään. 

Verhoja täällä ei ole vielä missään, enkä tiedä, tuleeko niitä myöhemminkään. En halua peittää ikkunoita sivuverhoilla, mutta ehkä joudun hankkimaan makkariin keväällä valkoiset pimentävät rullaverhot. Aika näyttää. 

 

familon anna vihervaarasta 4.jpg

anna vihervaarasta familon 8.jpg

 

Minulla on makuuhuoneessa myös iso kultareunuksinen peili, ja muutenkin asunnon metalliksi on valikoitunut lämmin messinki. Haluan pitää kokonaisuuden aika selkeänä ja ilmavana, mutta messinki ja kulta tuovat mukanaan vähän ylellisyyttä.

Meinasin ensin mennä ihan kokovalkoisella sängyllä, mutta jotenkin kaipaan aina vähän väriä. Nuo kaksi kurkuman väristä tyynyä ja ikkunalaudan asetelma tuovat juuri sen aavistuksen bohoa tunnelmaa, joka tarvitaan, jotta koti näyttäisi minulta.

Haha, ja tietenkin sänky houkuttelee myös kutsumattomia vieraita. Löysin yhtenä aamuna tuon otuksen nukkumasta mukavasti jalkojeni viereen käpertyneenä, eikä tehnyt elettäkään liikahtaakseen, kun heräsin. Ei siinä mitään, mutta sänky on koirilta kielletty paikka. Ennen ne ovat tajunneet poistua viimeistään siinä vaiheessa, kun avaan silmäni. Uusi koti, uudet säännöt näköjään tyyppien mielestä. Olen vähän eri linjoilla asiasta. 

 
familon anna vihervaarasta.png

 

Psst. Familonilla on menossa kierrätyskampanja. Voit viedä vanhat vuodevaatteesi Familonin kierrätyslaatikkoon, ja ne toimitetaan eteenpäin eläinsuojiin. 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (11)
  1. Hei, mistä kuvan lukulamppu on peräisin? Kiitos kauniista ja lämminhenkisestä blogistasi. 🙂

  2. Rakastan hotellisänkyjä ja unisia koiria! Hotellisängyt on itse asiassa ainoat minne oma koirani saa tulla, kotona ei saa tulla

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *