Ja äkkiä kaikki on taas hyvin

Hei murmelit, mitä kuuluu? Toivottavasti olette ainakin pian jossain ulkona nauttimassa kesästä. Minä olen.

Rakastan, rakastan, rakastan tätä aurinkoa. Rakastan. Miten näin helposti voikaan tulla näin onnelliseksi?

Ennen kuin aurinko tuli, kaipasin niin jonnekin etelään, lämpöön. Jonnekin, missä hiekka on kuumaa ja meri suolainen. Nyt en tahtoisi olla missään muualla. Sillä niin kuin niillä harmailla, sateisilla päivillä oli varmasti tarkoituksensa, niin luulenpa että tälläkin on. Nämä aurinkoiset lempeät hetket ovat juuri se pala, jonka etelänlomasta tarvitsen. Joutilaita päiviä, joina aika kulkee hitaasti, aurinko suutelee ihoa, aallot keinahtelevat lempeästi rantaan.

Muistatte ehkä, kun kirjoitin viimeksi (taas), että kaikki varmasti järjestyy. Niin tekee.

Ensin väistyivät sateet, aurinko saapui. Tuli lämmintä. Ja sitten tapahtui jotain muutakin: sain lainaan auton. Ihan yllättäen.

Ja auto on yhtä kuin vapaus. Pääsen kauas.

Niille salaisille, syrjäisille kallioille järven rantaan, joille harvoin eksyy kukaan muu. Syön kirsikoita ja mansikoita ja luen. Makaan selälläni, kuuntelen tuulen hiljaista huminaa puissa, kaukana järvellä lipuvan veneen airojen ääntä niiden solahtaessa pinnan alle. Avaan silmäni ja näen joutsenpariskunnan uivan hiljaa ohi, kalatiira syöksyy äkkiä taivaalta, puissa laulaa pikkulintujen kuoro. Kun tulee liian kuuma, järvi on siinä. 

Juuri nyt kesä on täydellinen.

PS Punainen ei ole uusi ruskea. Suojakerroin voisi olla ihan hyvä juttu.

Kommentit

JohannaT (Ei varmistettu) http://siunattuhulluus.blogspot.fi

Tämä on ihmeellistä aikaa. Huomaan mielialan nousevan yhtä aikaa lisääntyvän lämmön ja valon kanssa.. Ja tosiaan, pelkästään hyviä asioita alkaa tapahtua. Ihana kesä :)

Anna Vihervaarasta

Ihana kesä, ihana aurinko. <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.