Joogaopettajani lukee ajatuksiani

 

Olen vakuuttunut, että joogaopettajani lukee ajatuksiani. Tai oikeammin energioitani.

Olin muutama viikko sitten vähän huonotuulinen mennessäni tunnille. Epäilin, etten mitenkään voi keskittyä hengittämiseen, enkä kyllä voinutkaan. Sitten ohjaaja sanoi:

Luota siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Jätä se tarpeeton, mitä ehkä kannat mukanasi. Päästä irti.

 

Vähän mietin, että mitä kaikkea muuta olin sillä tunnilla ehtinyt ajatella. 

Toisella kertaa olin nukkunut huonosti ilman mitään järkevää syytä.  

Valvottiko täysikuu jotain teistä viime yönä?

  

Kyllä, minä uskon ylpeästi tähän astraalihuttuun, jota myös elämänfilosofiaksi kutsutaan.

Jokin on nimittäin muuttunut sisälläni joogan myötä. En osaa selittää sitä. Mutta ikään kuin jokin, joka oli vinksallaan, olisi hitaasti kääntymässä oikeaan asentoon.

Että sillai.

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

 

Kommentit

ginty
gg and the moon

Ai että, tunnistan nuo joogan vaikutukset aivan täysin. Jokin, minkä ei edes tiennyt olevan vinksallaan, korjautuu. Mieletöntä. Rakastan myös kun opettajat muistuttavat leukojen ja päänahkan rentouttamisesta, iskee aina just oikeaan aikaan. 

Anna Vihervaarasta

Jooga on niin ihanaa. En tajua, miten olen selvinnyt ilman! 

Ihania joogahetkiä! <3

Oona S. (Ei varmistettu)

Siis muistan kun ensimmäisen kerran menin yin joogaan ja olin hieman ennakkokäsityspäissäni jo päättänyt etten osaa rauhoittua ja tunnista tulee tuskaa.. Hyvä ettei itku tullut tunnin loputtua kun tuntui että ohjaaja osasi sanoa kaikki oikeat asiat ja olla hyvässä kohtaa hiljaa. Tunti oli juuri sitä mitä tarvitsin sillä hetkellä vaikka en sitä ennen tuntia itse tiedostanutkaan.
Se jäikin silloin vakkariksi treeniaikatauluuni, mutta muuton myötä jouduin siitä luopumaan, mutta toivon että löydän vielä joskus samantapaisen paikan jossa pystyn oikeasti päästämään irti ja vaan olla.

Anna Vihervaarasta

Niinpä, joogalla on ihmeellinen vaikutus. Mä menen usein tunnille vähän kiireisenä ja vastahakoisesti. Joka kerta lähden sieltä rauhallisempana ja onnellisempana. 

Ihanaa iltaa! <3

jennajohannasi
Pirtti

Yks ihanimpia asioita mitä oon ikinä kuullut oli joogaohjaajalta ekalla tunnilla jolla kävin, se meni jotenkin näin: Kuinka monella on nyt tunnin jälkeen tosi hyvä olo? Minä en antanut sitä teille. Muistakaa, että se tuli teidän sisältä ja on aina teidän mukana, mahdollisena löytää esiin.

Anna Vihervaarasta

Jep, just tämä! On niin hyvä tajuta, että oikeasti se kaikki hyvä olo on todella jokaisen sisällä. Sitä ei tarvitse etsiä mistään muualta. <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.