Jos saisin aina kaiken

IMG_1890.JPG

Mietin tänään, missä oikein olisin, jos olisin aina saanut kaiken, mitä kullakin hetkellä olen keksinyt haluta. Varmaan ihan toisessa paikassa, ihan toisessa elämässä, ihan toisessa maassa, ties missä. Asuisin maalla, minulla olisi hevonen tai monta, mansikkakakkua olisi aina tarjolla.

Sen jälkeen ajattelin, että onpa hyvä, ettemme aina saa ihan kaikkea. 

Sillä jos olisin aina saanut sen kaiken, minulla ei ehkä olisi sitä, mitä nyt. Ja joka kerta, kun en ole saanut haluamaani, toinen polku on auennut jossain. Lopulta se on aina ollut parempi.

Joku jossain on tiennyt paremmin, mikä minulle on hyväksi.

kuva-4.JPG

Haluaminen on vaarallinen juttu, sillä ihminen saa yleensä sen, mitä oikein todella kovasti tahtoo. Pitäisi siis ymmärtää haluta oikeita asioita, eikö vain?

Kommentit (4)
 1. Sini ~ jotain sinistä
  26.2.2014, 12:40

  Heippa! 🙂 Tosiaankin on hyvä ajatella asiaa myös tuolta kantilta. Mulla olisi ainakin ihan sekopäinen elämä, jos saisin aina kaiken, mitä haluaisin. Siis olisi ihan päättömästi kaikkea elämässä: olisin ehkä tehnyt ties kuinkaa monta työtä, kotejakin vois olla vaikka missä jne. Mun mielestä on hyvä, että toiveissa on usein pieni ’aikaviive’ toteutuksen suhteen, jotta voi oikeasti miettiä, haluaako tosissaan sitä juttua vai ei. Hyvä ajatusleikki tämä!

  Kivaa keskiviikkoa!

  1. Musta tämä on oikeasti tosi mielenkiintoinen ajatus, oisin voinut kirjoittaa siitä paljon enemmänkin. Musta tuntuu, että välillä ei itse ehkä ymmärrä omaa parastaa ja sitä, mitä oikein kannattaisi haluta ja mikä vie sinne oikeaan suuntaan. Tässä maailmassa on niin paljon kaikenlaista ihanaa, että joskus on vaikea erottaa sieltä ne tärkeät jutut.

   Suloista päivää, pian nähdään. <3

 2. Totta turiset. Jäin ihan itsekin miettimään tätä asiaa kunnolla. Itse olen alkanut opetella sellaista, että kun haluan jotain, en hanki sitä heti (joskus tämän kanssa joutuu itseä pidättelemään todella). Sitten mietin asiaa, vertailen hintoja ja joskus käy todella niin, että halu menee ohi =).

  1. Niin totta. Aika kertoo usein, mitä ihan oikeasti haluaa.;)

   Kivaa päivää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *