Jotain punaista

 

Olen rakastanut värikkäitä, itämaisia mattoja suunnilleen aina. En tiedä, mistä rakkauteni tulee. Lapsuudenkodissani ei tällaisia mattoja ollut, mutta jokin niissä vain kutsuu minua.

Kun muutin tänne, ajattelin, että värimaailma tulee olemaan hyvin vaalea ja harmoninen. Se olikin hyvin kaunis sellaisenaan. Sitten se sisustustoimittaja tuli käymään ja sanoi: Tarvitset mattoja. Tämä oli siis aikaa ennen tätäkin mattoa.

Hän lähetti minulle kuvia muutamista vaihtoehdoista ja kysyi, mitä tykkään. Ne olivat seesteisiä ja luonnonvärisiä. En ollut kovin innoissani muista kuin siitä Annon Rae Rugista, joka on nyt päätynyt sohvalle. Sitten sisustustoimittaja lähetti uuden linkin. Mitäs sanot näistä? Älä heti tyrmää, anna ajatukselle mahdollisuus. 

Avasin linkin, ja sieltä paljastui jättiläisvalikoima kelimeitä ja afgaanimattoa. JEEEE!!!, vastasin. 

Niin meille saapui elefantinjalkakuvioinen, tummanpunainen afgaanimatto. Oudosti ne toiveet ja haaveet loksahtelevat vähitellen elämään. Jos pienissä niin miksei sitten isoissakin asioissa. 

Mitäs tykkäätte?

Ai niin, kuvissa näkyy uusin tuolirakkauteni: Ton 14. Niitä on vielä toinen tulossa, ja niiden ja Tolixien kaveriksi vähän isompi ruokapöytä. Tuo pieni ja rakas saa muuttaa parveketta kaunistamaan. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentit

manicfatmom
Manic Fat Mom

Kivannäköistä, mutta pakko kysyä että mistä poronpää on hommattu? Mietin hommaavani semmoisen ennen muuttoa böndelle, sitten se unohtui ja nyt en enää muista mistä niitä katoin:/... yt.paulina/manicfatmom

Anna Vihervaarasta

Kiitos! Pää on vanha, Kodin 1.:)

manicfatmom
Manic Fat Mom

Voi ei, no hae ny sieltä XD ... no mitäs uinuin silloin. Kiitti kumminkin ;) 

Kriselda
Kriselda

Tosi ihana! Muutenkin muu sisustus näyttää super kivalta :)
Oon etsinyt meille mattoa jo kaksi vuotta, eikä mikään ole iskenyt - ehkä olisi aika tutkia Carpetvistan valikoimaa! Kiitos siitä.

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3 Carpetvistassa on ainakin ihan tosi laaja valikoima, jos itämaiset matot kiinnostavat.:)

Saranda
Tyhjä ajatus

Upea matto! Meillä taas kotona on kasvaessa ollut paljon afgaani- ja persialaisia mattoja, ja teini-ikäisenä vannoin ettei niitä omaan asuntoon tule. :D Viime vuosina oon taas rakastunut niihin vielä enemmän kuin omat vanhempani. What goes around comes around...

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3 Haha, vannomatta paras! :D

Mä olen halunnut kotiini ison itämaisen maton jo kauan. Mulla on myös pienempi vähän vastaava, mutta se ei ole vielä löytänyt paikkaansa täältä. Mut ehkä senkin aika tulee. 

Marie H (Ei varmistettu) http://mariehoo.blogspot.fi

Aivan ihana matto ja muutenkin näyttää todella kotoisalta ja raikkaalta.

Sydän huokaa

Ihanasti paistaa kevätaurinko sun kotiin. Kaunis sisustus. Itämaiset matot on kauniita ja ihailen aina niitä muiden kotona, mutta omaan ei voi ottaa koska kissat.

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.