Jotain punaista

koti matto anna vihervaarasta.jpg

matto 1.jpg

matto4.jpg

matto21.jpg

 

Olen rakastanut värikkäitä, itämaisia mattoja suunnilleen aina. En tiedä, mistä rakkauteni tulee. Lapsuudenkodissani ei tällaisia mattoja ollut, mutta jokin niissä vain kutsuu minua.

Kun muutin tänne, ajattelin, että värimaailma tulee olemaan hyvin vaalea ja harmoninen. Se olikin hyvin kaunis sellaisenaan. Sitten se sisustustoimittaja tuli käymään ja sanoi: Tarvitset mattoja. Tämä oli siis aikaa ennen tätäkin mattoa.

Hän lähetti minulle kuvia muutamista vaihtoehdoista ja kysyi, mitä tykkään. Ne olivat seesteisiä ja luonnonvärisiä. En ollut kovin innoissani muista kuin siitä Annon Rae Rugista, joka on nyt päätynyt sohvalle. Sitten sisustustoimittaja lähetti uuden linkin. Mitäs sanot näistä? Älä heti tyrmää, anna ajatukselle mahdollisuus. 

Avasin linkin, ja sieltä paljastui jättiläisvalikoima kelimeitä ja afgaanimattoa. JEEEE!!!, vastasin. 

Niin meille saapui elefantinjalkakuvioinen, tummanpunainen afgaanimatto. Oudosti ne toiveet ja haaveet loksahtelevat vähitellen elämään. Jos pienissä niin miksei sitten isoissakin asioissa. 

Mitäs tykkäätte?

Ai niin, kuvissa näkyy uusin tuolirakkauteni: Ton 14. Niitä on vielä toinen tulossa, ja niiden ja Tolixien kaveriksi vähän isompi ruokapöytä. Tuo pieni ja rakas saa muuttaa parveketta kaunistamaan. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kommentit (10)
  1. Ihanasti paistaa kevätaurinko sun kotiin. Kaunis sisustus. Itämaiset matot on kauniita ja ihailen aina niitä muiden kotona, mutta omaan ei voi ottaa koska kissat.

  2. Aivan ihana matto ja muutenkin näyttää todella kotoisalta ja raikkaalta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *