Jotta muistaisin

Minulla on tapana merkitä kaikenlaista muistiin mihin milloinkin: kirjekuorien taakse, työpapereihin, puhelimeen. Välillä lähetän itselleni meilejä, kun haluan muistaa jotain tärkeää tai palata johonkin inspiroivaan juttuun. Jostain syystä en ole omistanut muistikirjaa aikoihin.

Kunnes viime viikolla kävelin Kiasman kauppaan ja siellä se odotti: minun muistikirjani. Nyt se saa säilyttää kaikki ne ajatukset, jotka haluan tallettaa. Osa niistä päätyy varmasti tännekin, sillä se mistä kirjoitan on usein tullut mieleeni ihan muina hetkinä kuin niinä, joina istun tässä koneella. Kävelyllä, työmatkalla, katsellessani maisemaa bussin ikkunasta, pinnatessasi ajatuksen, kuunnellessani erityistä biisiä.

Sanoja tulee, sanoja menee, ja jos niitä ei kirjaa ylös, osa unohtuu. 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oii niin suloinen vihko! :)

Anna Vihervaarasta

Niin mustakin.:) Ihanaa iltaa, Saranda!

Paperikaupan tyttö

Aivan ihastuttava vihkonen! :)

Anna Vihervaarasta

Eiks ookin? Ja ahkerassa käytössä myös.:)

AKK (Ei varmistettu) http://sohvannurkassa.blogspot.com/

Kaunis vihko! Ensin ajattelin, että tuo on jokin Onnellisuusprojektin kaltainen teos. Ja tavallaanhan se onkin, saat vain luoda sisällön itse!

Hyvät ideat tuppaavat kieltämättä unohtumaan, jos niitä ei laita ylös. Myös minulla on kalenterit ja irtolaput täynnänsä tehtävälistoja ja ajatuksia. Hankaluutena vain on se, että talletuspaikatkin unohtuvat ja häviävät. Siihen lienee hyvä lääke tuo muistikirja.

Anna Vihervaarasta

Hyvin sanottu. <3

En ole omistanut muistikirjaa aikoihin, mutta olen kyllä kaivannut sellaista aika ajoin. Ja nyt kun se vielä näyttää kivalta, sitä tekee mielikin kantaa mukanaan.

Suloista iltaa!

Sini ~ jotain sinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Oon ihan samanlainen. Lähetän sähköposteja itselleni tai tallennan niitä luonnoksina, valokuvaan kännykällä kaikenlaisia juttuja muistiin, kirjoittelen epämääräisiin lappuihin... Tarvitsisin tosiaan nyt myös uuden muistikirjan, jotta elämä vähän järjestyisi tällä saralla ;) Omasi on kovin sievä!

Anna Vihervaarasta

Ehkä me löydetään sulle muistikirja huomenna.;) Ajatukset muistissa, elämä järjestyksessä...kai.<3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.