Joulun taikaa

22D407AE-0C6D-439A-9B68-B5819FEE3E71.JPG

Olen tänä vuonna saanut kiinni joulumielestä paremmin kuin moneen vuoteen. Ehkä siksi, että freelance-elämässä on enemmän mahdollisuuksia tehdä asioita omia aikojaan. Tai sitten siksi, että olen vain kuunnellut toveitani paremmin ja tehnyt juuri sitä, mitä olen halunnutkin. 

Kotona kukkii amaryllis ja valikoima hyasintteja, ikkunassa on tähti, laudalla kynttelikkö. Olen hankkinut lähes kaikki lahjat, juonut glögiä ja syönyt pipareita viikunahillolla ja homejuustolla. Eilen olimme Tuomiokirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja. Missään kohtaa ei ole ollut stressiä joulusta, ei tunnetta, että pitäisi tehdä jotain. Kaikki on sujunut vaivatta. 

Ja ehkä juuri se on salaisuus. Niin joulun kuin elämänkin. Kun ei liikaa suunnittele eikä yritä pakottaa asioita eikä elämää tiukkoihin aikatauluihin, silloin energialla on tilaa virrata ja asiat tapahtuvat helposti. 

Niinpä toivonkin, kuuntele tänä jouluna itseäsi, älä suorita tai kilpavarustele. Jos et ehdi lähettää kortteja, jätä välistä. Jos et tahdo leipoa, älä leivo. Ja jos tahdot ja ehdit, tee vaikka kaikki itse. Tärkeintä on tehdä joulusta sinun näköisesi, nauttia. 

Ihanaa joulun odotusta!

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *