Juhannustunne

Juhannustani kuljettaa tänä vuonna tunne. Olen kaupungissa ja katson, miltä tuntuu. Ehkä näen kavereita, ehkä vain olen, nukun pitkään, syön kirsikoita parvekkeella ja luen kirjoja.

Jääkaapissa on pullo kylmää roseeta, ja saan nukkua pitkään kolmena aamuna. Juuri nyt se tuntuu oleellisimmalta. Olen jossain vaiheessa lakannut ottamasta paineita juhlapyhistä.

Olen kirjoittanut tämän kevään ja alkukesän aikana liian monta kertaa olevani väsynyt, kärttyinen ja luovuuteni kadottanut. Kaikki on hyvin, mutta tarvitsen lepoa ja aikaa itsekseni.

Haluan taistella jonkin puolesta, luoda jotain uutta, mutta ensin se jokin on kirkastettava. On minulla toki aavistus, isokin, mutta tarvitsen tilaa saadakseni sen kunnolla näkyviin.

Ehkä se rosee auttaa, ehkä uni. Ehkä vain se, että kalenteri on tyhjä.

Sen kuitenkin tiedän, että analytiikan seuraaminen, tykkäysten kalastelu tai täydellisen elämän lavastaminen eivät kiinnosta. Aitous kiinnostaa, elämän sanoittaminen myös. Tahtoisin tehdä jotain hyvää, jotain, johon uskon.

Lakkasin käyttämästä Facebookia kevään hiihtoreissun aikana. Nyt juhannuksena ajattelin tehdä saman Instagramille. Se on alkanut tuntua rasitteelta, tyhjältä, ei miltään. Kuinka monta kaunista kuvaa ihminen oikeastaan jaksaa katsoa tai julkaista?

Jos elää melko tavallista elämää, siitä on vaikea saada jatkuvasti kiehtovaa kuvamateriaalia. Pionit ja aamupalat voi toki kuvata monesta eri kulmasta, mutta onko se tarpeellista?

Aion kokeilla, voisiko elämää välillä vain elää, kertomatta siitä kenellekään. Nähdään siis myöhemmin, nauttikaa, murmelit.

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Mulla taitaa olla sama tänä juhannuksena! Ja se tunne vaan vahvistui kun luin tämän sun kirjoituksen! Ihanaa tulevaa viikonloppua <3

Anna Vihervaarasta

Aivan ihanaa juhannusta Vilhelmiina! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa täydelliseltä juhannusreseptiltä ja hyvinvointireseptiltä. Hartaasti toivon, ettet kuitenkaan lopeta bloggausta! Tämä blogi on ainoa aito, rehellinen ja kiinnostava blogi mitä tiedän.
Ihanaa, seesteistä ja rentouttavaa juhannusta teille kolmelle :)
rk

Anna Vihervaarasta

Kiitos. <3<3

En aio lopettaa bloggausta, mutta jokin täällä saattaa kyllä muuttua. Olen jossain vaiheessa alkanut kirjoittaa liikaa asioista, joista "kannattaisi" kirjoittaa. Nyt yritän jälleen kirjoittaa enemmän siitä, mikä itseäni kiinnostaa. Ja toki toivon, että se kiinnostaa myös teitä lukijoita. <3

Ihanaa sunnuntaita!

Herra J
in medias res

Hei Anna,

Tsemppiä tulevaisuuden suunnitelmiesi kanssa ja toivottavasti stressi hellittää! :) Kuten joskus aiemmin sanoin, tuskinpa ihmiset haluavat sinulta uutta sisältöä ja läsnäoloa somessa hyvinvointisi kustannuksella. Instagram lentäkööt roskikseen, jos siltä tuntuu :) Leppoisaa juhannusta sinulle ja kaikille teille blogin lukijoille.

Anna Vihervaarasta

Kiitos! :)

Oon kyllä sitä mieltä, että mulla on ihan maailman parhaat lukijat! <3

Kivaa sunnuntaita!

Chichi (Ei varmistettu)

Aivan samanlaisia mietteitä ja samanlainen juhannustunne ja juhlipyhistä ja kalenterimenoista sama fiilis myös. Ihanaa juhannusta Anna ja koirat ️

Anna Vihervaarasta

Kiitos ja ihanaa sunnuntaita! <3

Josefina (Ei varmistettu) https://bluezoness.blogspot.com

Jotenkin samoissa fiiliksissä täälläkin. Sun blogi sanoittaa usein ajankohtaisia omia pohdintoja ja se on hauskaa :D Ihanaa juhannusta &lt;3

Anna Vihervaarasta

Ihana kuulla! Kivaa sunnuntaita! <3

Aleyna (Ei varmistettu) https://reilukirpputori.fi

Hauskaa Juhannusta!

Anna Vihervaarasta

Kiitos! Ihanaa sunnuntaita! :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.