Kahdeksan kuukautta kuvina

Vuoden viimeisiä päiviä viedään. Kiireinen vuosi, ajatusten vuosi, kaunis vuosi, vähän ärsyttäväkin vuosi. Auringonlaskujen, vihreiden polkujen, pimeiden iltojen ja myrskytuulten vuosi. 

Olin ajatellut kerätä koko vuoden kollaaseiksi, mutta sitten käviki niin, että alkuvuoden Instat ovat kadonneet! Olen varmaan jossain käsittämättömässä siivouspuuskassa tuhonnut ne, ja nyt ollaan ilman tammi-huhtikuuta. Tässä siis vuosi toukokuusta joulukuuhun, olkaa hyvät.

Toukokuu Luonnon heräämisen kuu. Valkovuokkomattoja, avoin meri, kevättuulen tuiverrus, kuolleiden lehtien alta nousevia sinivuokkoja, oman pihan ensimmäiset tulppaanit, vappu, rantakalliot, hillomunkki. Auringon ja elämän kuu.

Kesäkuu Ilon kuu. Vehreys, yötön yö, mökkilaituri, kesän ensimmäiset paljaat varpaat, mansikkaleivokset, kukkien väritulitus, ukkospilvet, syreenin tuoksu. Valon kuu.

Heinäkuu Lomakuu. Puun alle levitetty viltti, dekkari ja aurinkolasit, Skiathoksen saari, silmukoiden opettelua, Mamma Mia ulkoilmaleffassa, kreikkalaisia otuksia, mustikkaämpäreitä. Vapauden kuu.

Elokuu Lämmön kuu. Paluu rutiineihin, kaurapuuroa mansikoilla, pitenevät varjot, järvivesi linnunmaitoa, vanhoja taloja, avoimia ovia, pinkkejä pilviä, herkkuja ja aamupalavereita. Noin tsiljoona pyöräilykilometriä. Energian kuu.

Syyskuu Värien kuu. Heijastinliivit, pimenevät illat, kesän leiskuvat jäähyväiset, juoksulenkit merenrannassa, kaikkein kaunein valo, lapaset ja pipo, ensimmäiset viileät hetket. Ilta-auringon kuu.

Lokakuu Metsäretket, korvapuustit, ensimmäiset lyhdyt portailla, leimuavat lehdet, vesilintujen iltakonsertti, vielä aamulla näyttäytyvä aurinko, kanervat. Syksyn viimeinen kuu.

Marraskuu Pimeiden iltojen kuu. Ystäviä, pitkospuita, huurretta ja voimaruokaa, kalpea aurinko, veden tyyni pinta, myrskyjä, viimeinen muisto kesästä. Talven ensi kuu.

Joulukuu Juhlien kuu. Lumi, joka tuli ja meni, herkkuja, heikosti paistava aurinko, kumpparikelit, paketteja, iloa, hämäriä aamuja, sysimustia iltoja, kynttilöitä, ensimmäiset villasukat ja päättymätön tie. Vuoden viimeinen kuu.

Hurjasti onnea vuodelle 2014! Olkoon se vielä parempi.

Kommentit

Elina/chocochili.net (Ei varmistettu) http://chocochili.net/

Ihanan tunnelmallisia kuvia! :)

Anna Vihervaarasta

Kiitos Elina!:) Ihanaa sunnuntaita!

Jenni S.

Mahtava postausidea ja ihastuttavia kuvia (taas), suurkiitokset!

Anna Vihervaarasta

Kiitos Jenni! Suloista sunnuntai-iltaa!:)

jotainsinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Näitä kuvakokoelmia kuluneelta vuodelta on aina niin mahtava katsella! Kiva, että teit :) Ja luontokuvat puree muhun kyllä aina! Ja voi harmi, että alkuvuoden instat ovat kadonneet :/ onneksi näissäkin on tosi paljon ihanaa katseltavaa. Oon ottanut nyt kännykällä niin paljon kuvia, että teki ihan tiukkaa tehdä omaa vuosikollaasia oikeista valokuvista :D mutta ihan kiva näin, koska olen saanut instagramin kautta hurjasti inspiraatiota bloggailuunkin. Säkin olet ollut yksi inspiraation lähde blogeinesi ;)

Mutta hei, ihania tämän vuoden viimeisiä!

Anna Vihervaarasta

No älä muuta sano! Oon luultavasti poistanut ne ihan itse ja ajatellut, ettei niitä koneella tarvita, kun löytyvät Instasta. Mutta sieltä ei saa niitä enää isoina takaisin koneelle tai en ainakaan osannut tehdä sitä. Oon siis poistanut ne puhelimen kuvistakin, pyh.

Mäkin otan ihan hurjasti kuvia puhelimella, välillä tuntuu, että monta perättäistä postausta on pelkkiä Instoja.  Mutta ei se toisaalta haittaa.:)

Sä se vasta inspiroiva oot! <3 Ihanaa loppuvuotta, nähdään pian!

Aisha J
Aisha

Ihanaa luettavaa ja katseltavaa. :) Innostaa tekemään kuvakollaasin omasta vuodestanikin.

Anna Vihervaarasta

Kiitos Aisha!:)

Tee ihmeessä kollaasi! Niitä on aina niin kiva katsella. 

Ihanaa loppuvuotta!

JohannaL (Ei varmistettu) http://www.kotiaurorassa.blogspot.com

Ihania kuvia ja ihania koiruuksia.

Anna Vihervaarasta

Kiitos Johanna!:)

Koiruudet ovat kyllä vallan valloittavia...ja välillä ihan riiviöitä.;)

Suloista loppuvuotta!

MarjaanaAlanko (Ei varmistettu) http://addmorecolour.blogspot.fi/

Ihania kuvakollaaseja! Luonto on ainakin ollut mukana menossa joka kuukausi :). Kiva idea kerätä vuosi kuviksi, se hurahtaa niin nopeasti, mutta kyllä siihen mahtuu vaikka mitä (sen tajuaa, kun kantaa kameraa kokoajan mukana :D)! Taidampa itekki tiivistää tänään vuoteni blokipostaukseen :)

/Marjaana

Anna Vihervaarasta

Kiitos Marjaana! Luonto on minulle tärkeä paikka ja siellä näkee vuodenaikojen vaihtumisen parhaiten.:) Tulen pian kurkkimaan, miltä sinun vuotesi näytti!

Ihanaa uutta vuotta!

Anna Sofia (Ei varmistettu) http://onnikantuomat.blogspot.fi/

Ihana kollaasi! Niin kaunis.

Oikein oikein onnellista uutta vuotta, Anna!

Anna Vihervaarasta

Kiitos Anna Sofia! Ja sulla on blogi: Mahtavaa!:) Ajattelinkin, että sulla on kuvat ja sanat hallussa. Kivaa! <3

Ihanaa uutta vuotta!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.