Kaksi viikkoa jouluun

Ensilumi satoi perjantaina tänne eteläänkin ja muutti maiseman valkoiseksi satumaaksi. Tuolla kollaasin vasemmassa ylänurkassa on sama järvi viikon välein kuvattuna, talvi tuli nopeasti. Lumisella sänkipellolla viiletetään hurjaa vauhtia ja pakkanen antaa energiaa.

Jouluun on enää kaksi viikkoa ja sitä ennen pitäisi saada valmiiksi aika paljon. Sain kuningasidean neuloa kaikki joululahjat ja nyt haluaisin pilkkoa puikot pieniksi päreiksi ja heittää lankakerät koirien leluiksi. Joudun kyllä tinkimään tavoitteestani, mutta jos saisin valmiiksi edes ne, jotka jo aloitin. Lisäksi olohuone on remontissa. Eilen lähti tapetti yhdeltä seinältä, seuraavaksi pitäisi jotenkin tilkitä ruuvinreiät ja tehdä jotain muovitulpille, jotka ovat jääneet seinään kiinni. Ideoita? Miten ne saa pois sieltä seinän sisästä? Ja kun tylsät hommat on tehty, sitten maalataan, jippii! Ja sohvakin saa ylleen jotain uutta. Näytän sitten, jos joskus tulee valmista.

Nyt lumisen metsän kautta haistelemaan Loviisan joulutunnelmia. Kaunista adventtia muruset!

Kommentit

jotainsinistä (Ei varmistettu) http://jotainsinista.blogspot.fi

Mahtavan kuningasidea olet saanut! :) tiedän tunteen. Saat tehtyä nyt juuri sen, mikä on tarvis. Nautihan myös joulun ihanasta tunnelmasta! Ja onnea remonttiin. Tarvitaan varmaan puukkoa ja hiomapaperia? Ja ihana talvi nyt! Mukavaa sunnuntaita!

Anna Vihervaarasta

Todellakin.;) Ei pitäisi ahnehtia liikoja.

Kiitos tsemppauksesta! Pitää kokeilla tuota puukkoa, jos ne tulpat saisi jotenkin vielä kaivettua pois sieltä seinästä.

Ihanaa viikkoa, enää pari viikkoa jouluun, jippii! :)

Anne - Elämäni sanoina (Ei varmistettu) http://elamanisanoina.blogspot.fi/

Hei ihanaa, laitat sitten heti kuvia uudesta olohuoneesta :) Ja niiden joululahjojen kanssa otat vaan asenteen että valmistuu mitkä valmistuu. Pääasia että tekemisen ilo säilyy eikä mee maku neulomiseen :)

Anna Vihervaarasta

Juu, ehdottomasti laitan. Jos vaikka joululomalla saisi ainakin jotain valmiiksi.:)

Se maku neulomiseen meni jo, mutta eiköhän se tule takaisin, kun pitää vähän taukoa. Oon ehkä neulonut nyt liian paljon samoja juttuja, puuttuu haastetta.

Aurinkoista viikkoa!:)

Nj (Ei varmistettu) http://entajosalkaisit.blogspot.fi/

Nämä sinun kuvakollaasit ovat aina niin kauniita! Täällä iski myös jonkinsortin paniikki, ei siihen jouluun enää paljon ole aikaa. Ehdinkö tehdä kaikki mitä haluan? Hyvää toista adventtia myös sinne!

Anna Vihervaarasta

Kiitos NJ!:) Itse vähän mietin jo, että jaksaako kukaan enää noita kollaaseja.:)

Joulupaniikkia on selvästi ilmassa. Itse ajattelin nyt, että en panikoi enää. Jos en ehdi neuloa kaikkea, niin sitten marssin kauppaan enkä stressaa.

Ihanaa viikkoa!

Emilian (Ei varmistettu) http://omankuplansasankari.blogspot.fi/

Kauniita kuvia taas! Iski akuutti glögihimo päälle tuosta oikean yläreunan kuvasta. Tsemppiä neulomusten kanssa, luulen tunnistavani tunteen. Osa itse tehdyistä lahjoista on jo onneksi paketissa saakka, mutta suuri osa on vielä tekemättä, osa aloittamattakin. Nihkein käsin olen koittanut tänään saada valmiiksi sukkaparia, joka on menossa hyväntekeväisyyteen. Kutoessa olen miettinyt, miksi en osannut sanoa tälle asialle EI, mutta toisaalta, jos tämän sukkaparin kautta jollekulle tulee joulu, niin ehkä tämä on sen arvoista. Ja kun sukat ovat valmiit, on aika pystyttää talopakettitehdas ja kaulita ja paistaa neljän piparkakkumökin osat. Kokoamisen ja koristelun säästän huomiselle. Oi tätä rentouttavaa joulunalusaikaa... ;) No, onni on se, että mahdolliset paineet on itse aiheutettuja ja niistä voi tarvittaessa joustaa. Ja se, että tästä omin käsin tekemisestä kuitenkin lähtökohtaisesti nauttii. Paljon. Mukavaa joulun odotusta! :)

Anna Vihervaarasta

Oi kiitos! Ja ihana kuulla, että muistakin tuntuu vähän samalta. Itse olen vähän ihmetellyt, miten puikkoihin tarttuminen tuntuu nyt niin ärsyttävältä, koska neulominenhan on ihanaa. Mutta ei selvästikään saisi tehdä liikaa samoja juttuja. Minulla on valmistumassa aika pino pipoja ja kaulahuiveja, haastetta tarvittaisiin ehkä vähän lisää.:)

Ihanaa joulunaikaa ja tunnelmallisia käsityöhetkiä!

Cheri (Ei varmistettu) http://autuasolo.blogspot.fi

Kaniita kuvia joulukuun tunnelmista. Jos eivät tulpat irtoa pihdeillä niin leikkaa päät pois, paklaa ja hio. Mukavaa ja stressitöntä joulunodotusta!

Anna Vihervaarasta

Kiitos Cheri!:)

Ja kiitos myös neuvoista. Meillä on tosiaan nyt seinä täynnä niitä tulppia, jotain on tehtävä.

Tunnelmallista joulunaikaa ja silityksiä Nerolle!

Paperikaupan tyttö

Kiitos kivasta Loviisan retkestä! Haastoin sinut jouluhaasteeseen :) http://www.lily.fi/blogit/paperikaupan-tytto/haastetta-jouluun

Anna Vihervaarasta

Kiitos sulle, oli kyllä huippu reissu!

Ja kiitos haasteesta.:)

Ihanaa viikkoa!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.