Kaksi viikkoa jouluun

8.12.jpg

Ensilumi satoi perjantaina tänne eteläänkin ja muutti maiseman valkoiseksi satumaaksi. Tuolla kollaasin vasemmassa ylänurkassa on sama järvi viikon välein kuvattuna, talvi tuli nopeasti. Lumisella sänkipellolla viiletetään hurjaa vauhtia ja pakkanen antaa energiaa.

Jouluun on enää kaksi viikkoa ja sitä ennen pitäisi saada valmiiksi aika paljon. Sain kuningasidean neuloa kaikki joululahjat ja nyt haluaisin pilkkoa puikot pieniksi päreiksi ja heittää lankakerät koirien leluiksi. Joudun kyllä tinkimään tavoitteestani, mutta jos saisin valmiiksi edes ne, jotka jo aloitin. Lisäksi olohuone on remontissa. Eilen lähti tapetti yhdeltä seinältä, seuraavaksi pitäisi jotenkin tilkitä ruuvinreiät ja tehdä jotain muovitulpille, jotka ovat jääneet seinään kiinni. Ideoita? Miten ne saa pois sieltä seinän sisästä? Ja kun tylsät hommat on tehty, sitten maalataan, jippii! Ja sohvakin saa ylleen jotain uutta. Näytän sitten, jos joskus tulee valmista.

Nyt lumisen metsän kautta haistelemaan Loviisan joulutunnelmia. Kaunista adventtia muruset!

Kommentit (12)
 1. Kiitos kivasta Loviisan retkestä! Haastoin sinut jouluhaasteeseen 🙂 http://www.lily.fi/blogit/paperikaupan-tytto/haastetta-jouluun

  1. Kiitos sulle, oli kyllä huippu reissu!

   Ja kiitos haasteesta.:)

   Ihanaa viikkoa!

 2. Kaniita kuvia joulukuun tunnelmista. Jos eivät tulpat irtoa pihdeillä niin leikkaa päät pois, paklaa ja hio. Mukavaa ja stressitöntä joulunodotusta!

  1. Kiitos Cheri!:)

   Ja kiitos myös neuvoista. Meillä on tosiaan nyt seinä täynnä niitä tulppia, jotain on tehtävä.

   Tunnelmallista joulunaikaa ja silityksiä Nerolle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *