Kesäiltoja, teräviä kärkiä ja luonnonkosmetiikkaa

Sellaiset kesäillat, joina melkein kaikki tuntuu mahdolliselta, tiedättekö ne? Kun ilma on linnunmaitoa, istutte jossain meren äärellä laseissa kuplivaa ja kaupunki ympärillä on täynnä riemua ja energiaa. Sellaisina kesäiltoina on helppo uskoa itseensä ja vähän muuhunkin.

Teräväkärkiset avokkaat ovat täällä taas, tykkään. Kun ne edellisen kerran olivat muotia, tanssin yöt Kaivohuoneella ja kävelin sieltä joskus kotiinkin Lauttasaareen. Tuntuu kuin siitä olisi pieni ihmisikä, ja niin siitä tavallaan onkin.

Yksi suosikkikosmetiikkabrändeistäni on jo vuosia ollut Absolution. Ensin ihastuin Addiction-kasvoöljyyn, joka tuoksuu nenääni täydelliseltä. Sellaiselta yrttiseltä, kiinnostavalta, vähän maskuliiniseltakin. En useinkaan ole hempeiden kukkaistuoksujen kannalla.

Toinen lempituotteeni on merkin mattapuna numero 19. Se on kirkas pinkki, joka pysyy kuin synti. Paras kesäpuna niinä päivinä, joina naamataulu kaipaa vähän lisäväriä.

Sain Jolielta nyt testiin muutaman Absolutionin uutuustuotteen ja tykkäsin kovasti. Saamassani paketissa oli ripsiväri, eyeliner, peitevoide ja silmänympärysvoide. Erityisesti silmänympärysvoide vei sydämeni, sillä olen pitkään etsinyt täydellistä yksilöä. Tämä imeytyy hetkessä ja tuntuu pehmeältä ja hoitavalta. Ihana.

Ripsiväri on suorastaan yllättävän tuuheuttava, eikä eylineria erottaisi synteettisestä, jos ei tietäisi. Pysyy koko päivän siis. Peitevoidekin oli pätevä, minulle vain liian vaalea.

On yksi vuoden kauneimmista hetkistä. Nauttikaa, murmelit.

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.