Kevään luottoasu

Kaupallinen yhteistyö: Pura Finland

Juuri nyt luottoasuni on tämä. Vaaleat, Joutsenmerkityt Bik Bokin rennot farkut, valkoinen laskeutuva paita, Pura Finlandin harmaa villatakki, nahkatakki ja maiharit tai Converset. Ei voi mennä pieleen. 

Kaikki tämän asun vaatekappaleet ovat klassisia vaatteita, joiden omistaminen tekee pukeutumisesta usein helpompaa. Ne on hyväksi havaittu ja toimivat hyvin monessa eri asukokonaisuudessa. Se, että omistaa klassisia vaatteita ei siis tarkoita, että välttämättä pukeutuu aina (tai ikinä) klassisesti. Itse tykkään yhdistellä tällaisia hillittyjä vaatteita myös väreihin tai ripustaa kaulaaan monta korua päällekkäin. Ja jos asu on klassinen, hiukset saavat olla mahdollisimman rennot.

Sain kuvien pehmoisen neuletakin Pura Finlandilta. Kiitos! <3 Se on juuri sellainen neuletakki, joita itse rakastan: lämmin, kevyt ja hieman reilu. Hankin neuleeni yleensä kokoa liian suurina, sillä ne näyttävät mielestäni niin parhaalta. Tämä neule on kuitenkin ulkoisten ominaisuuksien lisäksi myös muuten ihana. 

Pura Finland on suomalainen, vastuullinen brändi. Kaikki Puran tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, niin minunkin neuleeni. Puran neuleiden villa on mulesingvapaata ja tulee Australiasta, Uudesta-Seelannista ja Etelä-Amerikasta. Se kehrätään langaksi Euroopassa ja neulotaan neuleiksi Suomessa. 

Olen huomannut, että rakastan itse aina eniten niitä vaatteita, joiden alkuperän tiedän vastuulliseksi. Ne yllä on paras olla. 

Onko Pura Finland teille tuttu?

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

 

Kuvat minusta: Inka I <3

Kommentit

Jenniiii (Ei varmistettu)

Ihana asu! Voispa täällä Itä-Suomessakin käyttää jo nahkatakkia, mutta ei puhettakaan :D Tai toki moni käyttää jo, mutta itse en tarkene.

Anna Vihervaarasta

Kiitos! <3 Helsingissä on ollut jo aika lämmin, mutta villatakki on kyllä tarpeen nahkatakin alla. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana asu! Mutta mistä tuo kaunis pusero on kotoisin? &lt;3

Anna Vihervaarasta

Kiitos! Se on Zarasta.:)

vaatevallankumous (Ei varmistettu)

Hyvään saumaan kirjoitit, sillä tällä viikolla vietetään Vaatevallankumous-viikkoa!

Anna Vihervaarasta

Hei mahtavaa! <3<3

Alisa Auvinen
DreamWay

Ompa kaunis asu, ja kaunis sinä! <3

Anna Vihervaarasta

Kiitos! <3 Ihanaa iltaa!

Peppixxx (Ei varmistettu)

Hei, ihana asu! Saanko kysyä, mikä koko sinulla on siis nyt neuletakistasi? Olen itse pohtimassa tuon ostoa ja mietn, miten väljä leikkaus kyseisessä neuletakissa on.

Anna Vihervaarasta

Toki.:) Koko on M. Käytän yleensä 36-38 koon yläosia, paitsi neuleista välillä myös kokoa L. 

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.