Kevät kotona

Ennen kuin muutin tänne, en tiennyt pitäväni pinkin ja keltaisen yhdistelmästä. Oikeastaan en kauheasti tykännyt kummastakaan väristä. Mutta ne ovat vain niin vastustamattoman iloinen pari! Miten ne nähdessään voisi muuta kuin hymyillä?

Täällä alkaa olla aika valmista. Matto vain puuttuu, ja senkin olen jo tilannut.

Ketuissa on jotain, josta tykkään hirveästi. Harkitsin yhdessä vaiheessa jopa kettu-tatuointia. Epäilen kuitenkin, että saattaisin katua sitä mummona. Ehkä.

Olin yhtenä päivänä vähän hermostunut koko asuntoon. Mikään ei näyttänyt silmissäni oikein hyvältä. Kaikkea oli joko liikaa tai liian vähän. Sitten siivosin, siirtelin tavaroita, järjestelin ne uusiksi. Ja nyt tuntuu kuin kevät olisi tullut käymään täällä sisällä: on valoa ja väriä. Hyvä energia.

Ehkä aika moni asia on kiinni vain pienestä hienosäädöstä, mitä luulette?

Koska on kevät, kauris menetti valonsa. Se katselee nyt seinältä ylhäisessä yksinäisyydessään. Kodin henki.

Ostin naamion joskus Roomasta. Kahdeksan vuotta sitten suunnilleen. Edellisessä kodissani se ei koskaan saanut olla esillä, mutta tänne se tuntuu kuuluvan. Kuten minäkin.

Siirsin olohuoneen valosarjan yölampuksi ja makuuhuoneen valot olohuoneeseen. Ostin uudet lakanat, käänsin peiton sängylle poikittain ja petasin pajan suojaksi pellavaisen helmalakanan. Sängystä tuli kuin uusi. 

Koira on kuvausrekvisiittaa. Tämä EI ole sallittua. (Näin se opetetaan pahoille tavoille: kutsu sängylle, napsi kuvia ja palkkaa juustolla. Odota sen jälkeen koiran ymmärtävän, että sänky on kielletty paikka. Arvaatkaa toimiiko?)

Pajunkissat ikkunalla, maaliskuun auringon kalpeat säteet verhojen takana, odotus uudesta. Valon vuodenaika.

Puss!

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

:) ihanat on värit.

Ketut ♡ mulla oli kunnia saada kettu aina unikaveriksi jo 9 kk:n iässä. Se hyppäsi aina mun vaunuihin. Kettu on mun sieluneläin. Ja, nyt kun sain mun taulunkin, sen keskellä on iso kettu ja eilenkin siihen muodustui yksi uusi sydän. 

On tää välillä ihmeellistä ;)

Anna Vihervaarasta

Ketut ovat ihania! Ehkä kettu on minunkin sieluneläimeni, ken tietää.

Suloista iltaa!

Jeba
Tuuliajolla

Kaunista! Ja noi lakanat, nekin todella kauniit! :) Miksei naamari saanut olla vanhassa kodissa esillä? Musta se on just hieno!

Anna Vihervaarasta

Kiitos Jeba! Lakanat on H&M:stä, ostin ne ihan vasta.  Naamari ei vain jotenkin sopinut vanhaan kotiin. Siellä kaikki oli vähän liian sävysävyyn. Nyt kun on tällainen hauska tyylien sekamelska, naamiokin löysi paikkansa.:)

annam_
anna k.

Kettu kuuluu minunkin suosikkieläimiin♥. Kaunis ja valoisa koti sinulla!

Anna Vihervaarasta

Kiitos Annaseni! <3 Ketuissa vain on sitä jotain...

Kao Kao

Voiko esim. pientä ja sievää kettua katua vanhanakaan? :)

Kivoja kevätkuvia. Minäkin tykästyin kotiini uudelleen, kun siivosin täällä vähän enemmän. 

Anna Vihervaarasta

Ehkä ei.;) En ole ihan luopunut tästäkään ideasta vielä. Mutta se vaatii vähän harkintaa.

Ihanaa iltaa!

Pi Vellamo
Spökhus

Ihanan kodikasta! Ja apua, koira kuvausrekvisiittana kuulostaa erittäin tutulta. Mä olen tainnut jo myydä kaikki jalot kasvatusperiaatteeni..

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana Pi!<3

Koira kuvausrekvisiittana on tosi arveluttava juttu. Mutta taisi mennä jo.;)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.