Kiitos, marraskuu

IMG_1066.JPG

Kiitos marraskuu, olitpa yllättävän kaunis. Valkoinen ja harmaa, hyvällä tavalla. Aurinkoa ja kynttilänvaloa, vastakohtia, yrittäjyyden monia puolia. Näiden kuvien kautta tahdon muistaa sinut ja yhden ajatuksen vien sinusta mukanani:

Kun yksi ovi sulkeutuu, monia uusia avautuu. 

Olen miettinyt tätä aika paljon. Uskon, että mikään, mikä elämääsi on tarkoitettu, ei mene ohi. Uskon myös, että universumi tyrkkii meitä hyvään suuntaan, jos ei itse osaa sinne suunnistaa. Se tyrkkiminen voi joskus tuntua aika raa’altakin. 

En silti tarkoita, että oman vastuunsa elämänsä tapahtumista voisi kieltää. Itse me teemme päätöksemme ja itse seurauksista vastaamme. Mutta jos ne päätökset ovat vieneet paikkaan, johon ei kuulu, silloin voi aina valita toisin. Ja jos ei itse tajua tehdä niin, joskus saa vähän ulkopuolista apua. 

Kun yksi ovi sulkeutuu, on pakko katsoa ympärilleen ja astua uusista ovista. Siksi epäonnelta tuntuvat tapahtumat voivat kääntyä onnekkaiksi. Ne voivat pakottaa kulkemaan eteenpäin, muuttamaan suuntaa. 

Elämässä ei myöskään ikinä tiedä, miten jokin asia lopulta vaikuttaa. Kenet se tuo elämääsi, minne päädyt, missä olet tietyssä hetkessä, joka muuttaakin elämäsi. Siksi sulkeutuvat ovet voivat oikeasti olla avautuvia ovia.

 

Kiitos viisaudestasi, Peppiina.

Kommentit (2)
  1. Mun silmä lepäsi tota kollaasia katsoessa, niin kaunis. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *