Kiitos, vanha koti <3

Välillä tuntuu, ettei mitään tapahdu. Mutta lähes neljään vuoteen mahtuu hämmentävän paljon kaikkea, niin monta kuvaa, niin monta muutosta.

Tuntuu kuin olisin melkein eri ihminen kuin se, joka muutti tänne vuoden 2014 kesällä. Tai en ehkä niinkään eri ihminen, vähän eri versio siitä tyypistä vain. Vähän vanhempi, jonkin verran kokeneempi, paljon itsevarmempi. Sen aika tekee. Muuttaa meitä, kasvattaa.

Tämä saari oli ihana paikka asua, tämä koti juuri se, mitä tarvitsin näinä hetkinä. Löysin sen netistä samana päivänä, jona kuulin, etten saa sitä vuokra-asuntoa, jonka alun perin halusin. Se osoittautui kovin onnelliseksi asiaksi. 

Nämä kuvat ovat vuosilta 2014-2017. Ne ovat aikajärjestyksessä ja liittyvät vanhoihin postauksiin. On outoa lukea monen vuoden takaisia ajatuksiaan. Osan allekirjoitan edelleen, osa on jäänyt. En taida olla enää ihan yhtä runotyttö kuin aikoinaan, hyvässä ja pahassa. 

Koti ehti muuttua näinä vuosina aika paljon. Kai se oli vähän boheemi koko ajan, värit vain vaihtuivat. Tämä koti ei tullut koskaan ihan valmiiksi, en oikein saanut päätettyä, minkälaisen siitä haluaisin. Siitä huolimatta sen fiilis oli aina ihana. Hyvä feng shui, sanoisin. 

Viimeisen nappasin muutama päivä sitten. Aurinko oli laskemassa mereen, oli pakkasta ja lunta, saari kauneimmillaan.  

Minä en asu enää täällä. On aika uudelle. 

Kiitos, vanha koti. Olit hyvä minulle. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Millie's
Randomilla

Hyvää tulevaa sulle ja sun uudelle kodille. :) Tuntu jotenkin niinkuin olis päässy katselemaan sun elämää sun silmin näiden kuvien avulla.

www.randomilla.com

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Onnea ja paljon rakkautta uuteen kauniiseen kotiisi! <3

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana Vilhelmiina! <3

saarah
visual diary

Ihanan aitoja kuvia <3

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3 Sun pitää tulla käymään mun uudessa kodissa, kun tuut taas Suomeen!

Nettanen

Aivan ihania kuvia! <3

Muuttoihin liittyy jotain niin nostalgista ja tunnelmallista. Vähän kuin kääntäisi uuden sivun. Jokaista asuntoa miettiessä tulee mieleen kaikki se, mitä silloin tapahtui. On vähän sattumaa, saako jokin asunto osakseen huonoja vai hyviä muistoja, vaikka asunto itsessään olisikin ihana. Toivottavasti uusi kotisi tulee täyttymään onnellisista muistoista!<3

Anna Vihervaarasta

Näinhän se on.:) Mä toivon, että tämä asunto kerää paljon hyviä muistoja, rakkautta ja kaikkea ihanaa. <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.