Koska maailma on kaunis

 

Sitten marraskuussa, kun kaikki on vähän ankeaa ja kesän valo unohtunut, silloin katson tätä kuvaa ja muistan, että yhtäkkiä voi kääntyä jostain kulmasta ja päätyä violettien jakarandojen reunustamalle aukiolle ja kaikki on niin kaunista, että henkeä salpaa.

Muistan sen myös niinä henkisinä marraskuun hetkinä, kun tuntuu, ettei mistään tule mitään. Silloin katson tätä kuvaa ja ajattelen, että yhtäkkiä jonkun ihan arkisen kulman takaa voi päätyä violettien jakarandojen keskelle.

Veikkaan, että maailmassa on enemmän kaunista odottamassa kuin osaat kuvitella. 

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

PiiaMarina
aaltoliikkeitä

Munkin täytyisi keksiä tällainen kaunis voimakuva :) Viime talven ahdistus ja synkkä mieli on vielä liiankin hyvin muistissa. Jos se auttais!

Anna Vihervaarasta

Voimakuvat ja -ajatukset ovat parhautta. <3 Pala aurinkoa talven keskellä.

Kesäpäivänä (Ei varmistettu)

:) itselleni tulee aina pikkuisen surullinen olo, kun talven ahdistusta ja väsyneisyyttä kuvaillaan marraskuisena olona.. silloin on syntymäpäiväni ja se kuukausi on jotenkin kotoisa, rakas. Olen marraskuun lapsi. Mutta ei kai se ole sen masentavampi kuukausi kuin muutkaan..? Ok.. sää on tietty aika huono yleensä.. mutta on marraskuu silti ihan hyvä.. :)

Anna Vihervaarasta

Voi apua, ei ollut tarkoitus dissata marraskuuta! :D Mua vain ahdistaa tuo marras-joulukuun pimeys ja sade aina tosi paljon. Ei niissä muuta huonoa ole. <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.