Koti, kevät ja korppi

 

On kevät. Tulppaaneita, valoa ja heräävä luonto. Rakastan tätä vuodenaikaa, vaikka samalla se hieman väsyttää. On kuin pimeään talveen tottunut mieli vähän kamppailisi vastaan, haluaisi jatkaa talviuntaan. 

Koti ei ole vielä koskaan näyttänyt näin omalta. Maalasin olohuoneen pöydän, joka oli alkanut kulahtaa. Ei sillä tavalla nätisti, kuten tuo muka-vintage-matto. Ihan vain rähjäisesti. Yksi maalikerros, ja se on kuitenkin kuin uusi. Niin helppo on muuttaa joitain asioita. 

Pitkään jatkunut sohvatyynykriisi (näitä ekan maailman kriisejä) on ratkaistu. Siihen aikaan, kun lentelin paljon Nykkiin, kävin siellä aina kahdessa kaupassa: Anthropologiessa ja Urban Outfittersissä. Kävi ilmi, että jälkimmäisestä voi tilata viidessä päivässä kasan tyynyjä Suomeen. Tämä on näitä asioita, jotka aina välillä unohdan: maailma on joskus yllättävän lähellä, vaikka halvat lentoliput eivät ole enää ulottuvillani. 

Ai mikä se korppi on? Se on crow pose. Sellainen jooga-asento, joka on ehkä suomeksi korppi, ehkä jotain muuta. Siinä tasapainoillaan käsien varassa polvet vasten käsivarsia tai kainalokuopissa. Hienoa siinä on se, että vuosi sitten en voinut kuvitellakaan pysyväni siinä kuin häviävän sekunnin. Tänään pysyn paljon pidempään. Ehkä siis jonain päivänä vielä todella seison käsilläni ilman tukea. Inspiraatiota saan joogaguruystävästäni, joka harrastaa acrojoogaa. Hän seisoo käsillään niin, että toinen ihminen makaa maassa selällään ja kohottaa kädet kattoa kohti. Ja niiden käsien päälle tuo superjoogi sitten asettuu käsilläseisontaan.

Oh well, elämässä pitää olla tavoitteita. 

 

Lue myös:

Kori Keniasta

Kotiuutisia

Miten jooga on muuttanut elämääni

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

"On kuin pimeään talveen tottunut mieli vähän kamppailisi vastaan, haluaisi jatkaa talviuntaan." Niiin hyvin kuvailtu! Mulla oli just toi vaihe ihan tähän alkuviikkoon asti ja vasta parin päivän aikana olen oikeasti herännyt tähän kevääseen ja energisenä.

Mä tykkään Urban Outfitteristä ihan hirveesti, en tiennytkään että sieltä voi tilata Suomeenkin juttuja. :) Kiitos vinkistä!

Ja kolmanneksi vielä: sun joogaystävä on aiiika kova, herran jestas... tsemppiä joogaan ja asentoihin, oot varmasti ihan yhtä kova omalla tavalla myös! xx :)

Anna Vihervaarasta

Mäkin alan vähitellen herätä.:D 

Urban Outfitters on ihana! Mullekaan ei ollut tullut mieleen, että sieltä voi tilata Suomeen. Mutta niinpä vain voikin, ja muutamassa päivässä tulivat.

Se mun joogaystävä: JEP! Ihan tuohon tuskin pystyn koskaan, mutta eihän sitä koskaan tiedä.;) <3

Aisha J
Aisha

Ihanan näköinen koti sulla! :) 

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana! <3

raijairina

Nää sun tekstit on niin ihanan elämänmakuisia! <3

Anna Vihervaarasta

Kiitos, ihana kommentti! <3

Nonna1 (Ei varmistettu) http://apinalandia.blogspot.com

Good vibes... :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.