Koti, kevät ja korppi

IMG_4232.JPG

IMG_4231.JPG

IMG_4227.JPG

IMG_4229.JPG

IMG_4228.JPG

IMG_4230.JPG

 

On kevät. Tulppaaneita, valoa ja heräävä luonto. Rakastan tätä vuodenaikaa, vaikka samalla se hieman väsyttää. On kuin pimeään talveen tottunut mieli vähän kamppailisi vastaan, haluaisi jatkaa talviuntaan. 

Koti ei ole vielä koskaan näyttänyt näin omalta. Maalasin olohuoneen pöydän, joka oli alkanut kulahtaa. Ei sillä tavalla nätisti, kuten tuo muka-vintage-matto. Ihan vain rähjäisesti. Yksi maalikerros, ja se on kuitenkin kuin uusi. Niin helppo on muuttaa joitain asioita. 

Pitkään jatkunut sohvatyynykriisi (näitä ekan maailman kriisejä) on ratkaistu. Siihen aikaan, kun lentelin paljon Nykkiin, kävin siellä aina kahdessa kaupassa: Anthropologiessa ja Urban Outfittersissä. Kävi ilmi, että jälkimmäisestä voi tilata viidessä päivässä kasan tyynyjä Suomeen. Tämä on näitä asioita, jotka aina välillä unohdan: maailma on joskus yllättävän lähellä, vaikka halvat lentoliput eivät ole enää ulottuvillani. 

Ai mikä se korppi on? Se on crow pose. Sellainen jooga-asento, joka on ehkä suomeksi korppi, ehkä jotain muuta. Siinä tasapainoillaan käsien varassa polvet vasten käsivarsia tai kainalokuopissa. Hienoa siinä on se, että vuosi sitten en voinut kuvitellakaan pysyväni siinä kuin häviävän sekunnin. Tänään pysyn paljon pidempään. Ehkä siis jonain päivänä vielä todella seison käsilläni ilman tukea. Inspiraatiota saan joogaguruystävästäni, joka harrastaa acrojoogaa. Hän seisoo käsillään niin, että toinen ihminen makaa maassa selällään ja kohottaa kädet kattoa kohti. Ja niiden käsien päälle tuo superjoogi sitten asettuu käsilläseisontaan.

Oh well, elämässä pitää olla tavoitteita. 

 

Lue myös:

Kori Keniasta

Kotiuutisia

Miten jooga on muuttanut elämääni

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (8)
  1. Good vibes… 🙂

  2. Nää sun tekstit on niin ihanan elämänmakuisia! <3

    1. Kiitos, ihana kommentti! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *