Koukussa puikkoihin

14.10.jpg

Tämä syksy on ihmeellinen. En muista, että moneen vuoteen olisi ollut tällaista ruskaa, viime vuonna lehdet ainakin vain muuttuivat ruskeiksi ja tippuivat pois. Nyt on niin kaunista.

Viime viikko meni neuloessa. Tai no, toki kävin töissä, ulkoilin ja varmaan söinkin jotain. Sytytin kynttilöitä valaisemaan pimeää iltaa, join teetä ja opettelin käyttämään työkaverilta lainassa olevaa objektiivia. Ehkä talven kuvat onkin pelastettu, ken tietää.

Muuten vapaa-aikani meni sohvannurkassa puikot kädessä. Neulominen on ihanan palkitsevaa, koska siinä kehittyy niin nopeasti. Pystyn nykyisin jo neulomaan helmineuletta ja palmikkoa telkkaria katsoessani. Ja juuri sitä olen tehnyt. Neule valmistui eilen, ja nyt olen ihan orpona, koska lanka loppui myös. Omituista, kun puikoilla ei ole mitään kesken.

Arvaatte ehkä, mihin kauppaan suuntaan huomenna?;)

Kommentit (13)
 1. Syksy on kyllä neulomisen (ja virkkaamisen) aikaa! On olemassa sellanen elokuva kuin Sweet November, jossa neulominen ei sinänsä ole olennainen osa juonikuviota, mutta toinen pääosan esittäjistä kutoo elokuvassa paljon. Aina kun katson tämän elokuvan, mun on pakko alkaa kutomaan jotain (yleensä kaulaliinaa). 😀

  1. Neulominen on hirveän koukuttavaa ja jotenkin ehkä vähän meditatiivistakin jopa. Puikkoja ei vain malttaisi laskea käsistään.:)

   Pitääkin katsoa tuo elokuva, kuulostaa hyvältä!

   Kaunista lauantaita!:)

 2. Viime syksy meni kirjaimellisesti tukka putkella. Olen ollut tyytyväinen, kun on ollut aikaa viimein himmailla ja tehdä puistokävelyitä. Tällaisia syksyjen pitäisi olla.

  1. Todellakin, nyt on ollut aivan ihana syksy.:) Eikä pidä mennä niin tukka putkella, ettei muista nauttia siitä.;)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *