Kranssi puolukanvarvuista ja kävyistä

kranssikollaasi2.jpg

Huomenta murmelit!

Tein viikonloppuna ovikranssin puolukanvarvuista ja kävyistä. Tämä kranssi on tosi helppo ja nopea tehdä, tarvitset vain puolikkaan ämpärillisen puolukanvarpuja, kymmenisen käpyä, puutarhassa käytettävää vihreää rautalankaa ja sakset.

1. Sido ensin varvut rautalangalla nipuiksi ja tee sitten suurimmasta osasta nippuja ympyrä sitomalla ne kiinni toisiinsa langalla. Jätä muutama nippu yli.

2. Kun ympyrä on valmis, sido loput niput siihen kiinni niin, että ympyrän sidoskohdat jäävät piiloon. 

3. Sido sen jälkeen kävyt kiinni kranssiin niin, että lanka kulkee kranssia vasten jäävien väkästen läpi. Näin lanka ei jää näkyviin.

4. Tee lopuksi langasta ripustuslenkki.

Aurinkoa ja kivoja askartelutuokioita!

Kommentit (4)
  1. Voi kuinka hieno! Ihanaa, kun sulla on kaikki metsän antimet niin lähellä siellä 🙂

    1. Kiitos Jenni!:) Vähän kauempana asumisessa on puolensa ja puolensa. Metsät ja luonto kuuluu positiiviseen sarakkeseen. Ihanaa iltaa!

  2. Voi miten kaunis tuli! Tuollasta voisi tosiaan itsekin kokeilla askarrella. Meillä kun alkaa metsä ihan taloyhtiön pihasta (Espoon keskuspuisto) niin ei ole varvut eikä kävyt kovin kaukana =D.

    1. Kiitos! On kiva, kun on metsä vieressä, saa helposti raaka-aineita kaikenlaiseen askarteluun.:) Ja kokeile ihmeessä, se on tosi helppo tehdä! Kivaa iltaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *