Kuivakukat, aamun ajatukset ja Demi Mooren elämänkerta

Kirjoitan toisinaan kiitollisuuspäiväkirjaa aamuisin. Kiitollisuuspäiväkirja on ehkä vähän kliseinen mutta ihana tapa: kun aloittaa aamun miettimällä, mikä elämässä on hyvää, päivä alkaa ihan eri tavoin ja fiilis vain on korkeampi. Itse listaan usein ranskalaisin viivoin yhden sivun verran asioita, joista olen just sinä aamuna onnellinen.

Toinen kiva juttu ovat kuivakukat. Minulla on tapana kuivattaa osia leikkokukkakimpuista muutenkin. Nyt sain Inbloomista PR-lähetyksen mukana tämän kimpun, jonka avasin, jotta se sopi nätimmin maljakkooni. Lisäsin mukaan vielä pari vanhempaa kuivakukkaani, ja siinä on syksyn kestävin kimppu.

Samassa lähetyksessä sain testiin Lagom Kaurasnäkkäreitä, ja olen ihan myyty! Nämä ovat sataprosenttista kauraa ja hurjan hyviä. Napostelen näitä välipalaksi ihan sellaisenaan tai sitten laitan päälle avokadoa. Nam.

Kuuntelin Demi Mooren elämäkerran Inside Out. Ihan mahtava! Olen aika huono kuuntelemaan kirjoja, mutta en tätä. Ensinnäkin Moore lukee kirjan itse ja hänen äänensä on ihana. Sitä kuuntelisi ihan mielellään, vaikka sisältö olisi tylsempikin. Vaan tämä ei ole. Moorella on ollut aika hurja elämä, josta ei ole puuttunut vastoinkäymisiä: on paha syömishäiriö, alkoholi- ja huumeongelma ja epäonnea rakkaudessa ja tragedioita perheessä. Jäin tähän ihan koukkuun ja kuuntelin muutamassa päivässä. Samalla opin paljon paitsi Mooresta, myös Bruce Willisistä ja Ashton Kutcherista. Toki pitää muistaa, että tämä on Mooren näkemys tapahtumista. Suosittelen suuresti, jos naiskohtalot ja Hollywood-tähdet kiinnostavat yhtään.

Lopuksi vielä kosmetiikkavinkki: Oriflamen Beautinicals-sarja. Vegaanisia, kiva tuoksu, nätti purkki, 95-prosenttisesti luonnon raaka-aineita, kierrätysmateriaalista valmistettu pakkaus. Tykkään.

BLOGLOVIN, INSTAGRAM

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *