Kulisseja, ikäkriisiä ja odottamattomia: eli ajatuksia erilaisiin kriiseihin ja huoliin

Jos ulkoiset paineet ahdistavat, ehkä sisäisetkin, jos kärsit ikäkriisistä tai jos pelkäät, että universumi on unohtanut sinut,

niin ehkä silloin tästä on apua (HUOM! Klikkaa postauksen otsikkoa, niin soittolista tulee näkyviin, tässä on jokin bugi, EDIT: 24.1.):

Olen tämän blogin elinaikana pohtinut monenlaisia asioita monen monta kertaa. Monet vanhoista kirjoituksistani allekirjoitan yhä edelleen, ja ne auttavat selvittämään päätäni, jos se sattuisi olemaan sekaisin tai murheellinen.

Tuntuisi kuitenkin oudolta julkaista uudelleen vanhoja tekstejä. Siksi puhuin niitä nauhalle. Tässä alkuun kolme. Toivon, että ne auttavat, jos satut painiskelemaan kulissielämässä, identiteetin kanssa, ikäkriisissä tai pelkäät, että universumi on unohtanut sinut.

Kirjoitusten lukeminen ääneen ei ollut ihan helppoa. Kirjoitettu kieli ei aina oikein taivu suuhuni, joissain kohdissa vähän takeltelen tai painotan hassusti. Antakaa se anteeksi, harjoittelen tätä vasta. En myöskään osaa vielä editoida, joten lopussa on kahinaa ja tyhjää.

Ajattelen kuitenkin, että rapatessa roiskuu ja on parempi tehdä ja opetella matkalla kuin yrittää olla heti täydellinen. Pätee aika moneen asiaan.

Kuulisin tosi mielelläni mielipiteitänne: kiinnostaako teitä kuunnella näitä tekstejäni? Mitä ajattelisitte, jos silloin tällöin lukisin vanhoja juttujani ja osa uusista jutuistani ilmestyisi tekstin lisäksi myös äänitiedostona?

Kiitos palautteestasi ja ihanaa päivää!

BLOGLOVIN, FACEBOOK, INSTAGRAM

Kommentit (2)
 1. Hei Anna!

  Minusta (tällä hetkellä juuri ikäkriiseilevästä hepusta) tämä on erinomainen idea. Ääntäsi on mukava kuunnella, ja sinulta löytyy vuosien varrelta yhtä sun toista upeaa tekstiä luettavaksi. Ja pidän myös ajatuksesta, että uudet tekstisi olisivat myös kuunneltavissa. Tsemppiä äänitiedostojen säätämisen ja ääneen lukemisen opetteluun! 🙂

  Olenko muuten ainoa, jolla on ongelmia äänitiedostojen avaamisen kanssa? Blogisi etusivulta tähän postaukseen skrollatessa äänitiedostot eivät näy, vaan tätä postausta on klikattava erikseen, jotta ne toimisivat.

  1. Hei Herra J!

   Kiitos kommentistasi! 🙂 Ehkä teen näitä toistekin.

   Ja et ole ainoa. WordPressissä on joku ongelma näiden äänitiedostojen kanssa, Lilyn tekniikka selvittelee sitä. 🙁

   Tsemppiä ikäkriisiin! Ikä on vain numero. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *