Kumpparit, kirpeys ja pohjoistuuli

Sää kääntyi. Eilen illalla vesipisarat olivat jo kylmiä, tänään kaipaisin aamulla sormikkaita, kiedoin kaulaan villahuivin. Vedin jalkaan punaiset Hunterit, ihan uudet, ja loikin vesilammikoiden poikki. Syksy on täällä, se saapui pohjoistuulen mukana, tuli jäädäkseen. Illat pimenevät, alkaa lyhtyjen ja heijastinten aika. 

Minusta on melkein ihanaa, kun ilma viilenee. Saan syksystä energiaa, lenkit pitenevät vaikka niiden luulisi lyhenevän, tekee mieli juosta kävelemisen sijaan, vetää keuhkoihin kirpeää ilmaa, nauttia tihkusateesta kasvoilla. 

Lehtiä on maassa taas vähän enemmän kuin viikko sitten. Haapa tiputti jo omansa, koivu riisuu seuraavaksi ja sitten on vaahteran vuoro. Luonto valmistautuu uinumaan, mutta sanoo ensin kesälle räiskyvät jäähyväiset.

Ihanaa viikkoa murmelit!

 

Kommentit

SiniKe (Ei varmistettu) http://sinike.blogspot.fi/

Ihanan värikkäitä syyspäiviä sinulle!

Anna Vihervaarasta

Sulle myös! Ulkona on nyt niin kaunista, ei edes haittaa, vaikka on kylmä ja tihkuttaa.:)

Pipa

Ihanasti taas puit sanoiksi omat fiilikset. Istuin eilen aivan liian myöhään toimistolla. Keskustan iltaruuhka valui ikkunan alla ja hetken tuntui väsymys. Kun katseen kohdisti siihen pieneen puistoon jonka työhuoneestani näen, katosi väsymys. Hymy nousi huulille ja jaksoin puurtaa viimeiset hetket. Kun pääsin kotiin kävelin puiston kautta, vedin syvään henkeä ja ajattelin että syksy on silti vuodenajoista paras :) Pimenevät illat ja ne värikkäät lehdet, se kirpeä ilma ja raikas tuoksu, ne piristävät ja antavat energiaa myös pitkän työpäivän jälkeen.

Anna Vihervaarasta

Kiitos!:) Nyt on kyllä kylmä ja pimeyttä en kaipaisi yhtään, mutta saan tästä kirpeydestä jotenkin hirveästi energiaa. Kesällä olen usein vähän aikaansaamaton, kun on lämmintä ja mukavaa, mutta kun ilma viilenee, innostun taas kaikesta uudesta ja jaksan urheilla paljon paremmin. Liika lämpö on ihan energiasyöppö. Ihanaa loppuviikkoa!

 

 

Billenina (Ei varmistettu) http://matkanvarrelta-nina.blogspot.dk/

Ihania syksyisiä kuvia! Tykkään kanssa raikkaista aamusiat ja viileistä illoista - syksyn värit tuovat iloa ja energiaa :)

Anna Vihervaarasta

Luonto on syksyllä ehkä kauneimmillaan. Tai sitten loppukeväästä. Ehkä juuri nämä muutoksen ajat ovat niitä kauneimpia senkin tähden, että ne ovat lyhyitä. Kohta väriloisto katoaa ja tilalle tulee harmautta ja sen jälkeen talven valkoinen rauha. Suloista loppuviikkoa Nina!

Vierailija (Ei varmistettu) http://addmorecolour.blogspot.de/

Onpa Suomessa ja syksyistä! Tosin taisi täällä Berliinissäkin olla nyt viimeinen lämmin viikonloppu. Ihania kuvia :)!

/Marjaana

Anna Vihervaarasta

Kiitos!:) Yhtäkkiä tuli kylmä, vielä pari viikkoa sitten ei tarvinnut edes takkia, nyt pipo on melkein must. Mutta on ihanan kaunista ja raikasta. Kivaa viikkoa!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.