Kuulumisia

 

Hei tyypit, mitä teille kuuluu?

Olen ollut vähän kiireinen ja pelännyt, etten ehdi tehdä kaikkea ajallaan. Mutta aina sitä lopulta kuitenkin ehtii, tiedättehän. 

Se on hyvä ajatus. Asioilla on tapana järjestyä, stressi helpottaa ja jotenkin kummasti niihin deadlineihin aina ehtii, vaikka maalailee päässään kaikenlaisia painajaisia. Aina ennenkin on järjestynyt, ajattelen silloin, kun kovasti ahdistaa. 

Siksi ei oikeastaan kannata liikaa murehtia. Eikä ainakaan tarrautua kiinni stressiin tai muihin huonoihin fiiliksiin. Ne tulevat ja menevät, jos niiden vain antaa mennä.

 

 

Oletteko maistaneet kookos-soijamaitoa? On muuten aika hyvää kaakaossa, ihan vain tiedoksi. 

Mutta oikeastaan en tullut kertomaan stressistä tai kaakaoista, vaan siitä, että olen lähdössä. (Haha, nyt te ehkä kuvittelette jo kaikenlaista!)

 

 

Sain Berliinissä reissukuumeen, joten menin ja ostin lennot Italiaan. Ihan tuosta noin. Sinne siis kohta lentelen, vaikka sain hirveän työstressin, eikä budjettinikaan oikein tykkää. 

Päätin lähteä, koska oikeasti: miksi ei? Elämässähän täällä ollaan, eikä huomisesta tiedä kukaan. 

Niinpä annoin itselleni luvan käyttää säästöjäni matkustamiseen, tehdä vaatekaapistani täydellisen ja rakastaa elämääni juuri nyt, juuri tällaisena. 

Tajusin nimittäin Berliinissä jotain hyvin oleellista:

On kovin helppo olla onnellinen, jos vain antaa itsensä olla.

Pus.

Kommentit

MissSpring (Ei varmistettu)

Päätin vihdoin kirjoittaa tänne jotain, sillä jo monta kertaa olen halunnut kertoa, että tykkään todella paljon tavastasi kirjoittaa ja sanoa asioita. Blogiasi lukiessa tulee hyvälle mielelle ja saa itselleen uusia oivalluksia.
Nyt oli pakko päästä myös sanomaan, että mulla on ollut ihan samat fiilikset tänä keväänä - ja vaatekaappia uudistettu kunnolla ja empimisen jälkeen lennot varattuna Italiaan, yksinäni matkustan -
jiihaa!
Ihanaa kevättä ja Italian reissua sulle! :)

Anna Vihervaarasta

Ihanaa, kun kirjoitit.<3

Yksin matkustaminen on ihan huippua! Tykkäät varmasti. Mahtavaa reissua ja paljon aurinkoa kevääseen!

AKK (Ei varmistettu)

Voi Anna, olet niin ihailtavan viisas! Oma kevääni on varsinaista hullunmyllyä, kun työt ja muu elämä tuntuvat juoksevan loppukiriä. Yritän kestää mukana ja nauttia niin touhuamisesta kuin pienistä vapaahetkistäkin. Ihanaa reissua sinulle!

Anna Vihervaarasta

Hih, tuskin olen.;) Mutta yritän viisastua koko ajan.

Ihanaa kevättä!

Anksa
Tuottaja-Anttila

Ihana Anna! Just noin, Italiasta pidät varmasti!

Luonnoksissa odottaa vielä kirjoitus Uuden-Seelannin paratiisista, jonka tässä julkaisen joku päivä tässä vielä. Oon ajatellut sua, että ehkä se innostaa sut ostamaan liput sinnekin ;)

Anna Vihervaarasta

Itse olet ihana! Ja olisin kyllä tosi innostunut Uudesta-Seelannista! Se vain vaatii vähän enemmän aikaa ja budjettia kuin Italia. Ehkä ensi kesänä...voiko sinne mennä kesällä?

Anksa
Tuottaja-Anttila

Ainahan voi mennä! Suomen kesällä siellä on tietenkin talvi, joka erityisesti eteläsaarella on oikeasti jo aika talvi. Hiihtokeskukset vuorilla avaavat ovensa, että lämpöä on vähemmän tarjolla sitten. Toisaalta ei ole sesonki, että kaikki on myös edullisempaa matkailijan näkökulmasta. Pohjoissaarella kai suomalaisen näkökulmasta aina jotain lämpöä, mutta ei paikka kuitenkaan mikään Thaimaa ole. Puolensa ja puolensa siis!

Anna Vihervaarasta

Auts, ehkä sitten kuitenkin meidän talvella.:) Olisi kiva nähdä vähän aurinkoa. Pitääkin miettiä, olisiko reissu mahdollinen vaikka ensi talvena.

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Voi että. Kiitos tästä. Mulla olis mielessä Wien... Ja tää olisi ekaa kertaa kunnolla yksin reissussa...

Anna Vihervaarasta

Wien on tosi kaunis! Tykkäät varmasti. :) Ja yksin matkustaminen on ihanaa! Kerrothan sitten, miten meni?

Kao Kao

Voi Italia, mä oon menossa Singaporeen muutaman viikon päästä ja Pariisiin ehkä tapaamaan ystävää mut Italia, Islanti ja Irlanti mua kiinnostaisi oikeasti. Ja Berliiniinkin ehkä kesällä. Oltiin siellä talvella mut mä olin just rikkonut jalkani, joten reissusta on aika kivuliaat muistikuvat.. Ois kiva täyttää Berliini mielessäni vihreällä ruohikolla, puistoilla ja rennolla ilmapiirillä..

Anna Vihervaarasta

Aww, Singapore kuulostaa ihanalta. En ole koskaan ollut siellä! Ja meillä on samat kiinnostuksen kohteet: Italia, Islanti ja Irlanti on munkin listalla.:)

Jeba
Tuuliajolla

Ihanaa reissua. <3

Anna Vihervaarasta

Kiitos ihana. <3

g (Ei varmistettu)

Kuulostaapa hyvältä.:) jäin miettimään mihin saat koirat hoitoon reissun ajaksi? Itsestäkin olisi kiva matkustella mutteivät lemmikit keskenään pärjää...

Anna Vihervaarasta

Tällä kertaa ne menevät koiratutuille. Usein ovat olleet ystävälläni, joka pitää koirista, muttei tahdo omaa. Ja olen kyllä miettinyt koirahotelliakin joskus, vaikken ole koskaan kokeillut. Täällä Helsingissä on ainakin Tassu & Tassu, joka on kuulemma kiva paikka. 

Kannattaa yrittää rakentaa verkosto ihmisistä, jotka voisivat hoitaa koiria. Ja vastavuoroisuus toimii hyvin.:)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.