Kuulumisia

IMG_0277.jpg

 

Hei tyypit, mitä teille kuuluu?

Olen ollut vähän kiireinen ja pelännyt, etten ehdi tehdä kaikkea ajallaan. Mutta aina sitä lopulta kuitenkin ehtii, tiedättehän. 

Se on hyvä ajatus. Asioilla on tapana järjestyä, stressi helpottaa ja jotenkin kummasti niihin deadlineihin aina ehtii, vaikka maalailee päässään kaikenlaisia painajaisia. Aina ennenkin on järjestynyt, ajattelen silloin, kun kovasti ahdistaa. 

Siksi ei oikeastaan kannata liikaa murehtia. Eikä ainakaan tarrautua kiinni stressiin tai muihin huonoihin fiiliksiin. Ne tulevat ja menevät, jos niiden vain antaa mennä.

 

IMG_0275.jpg

 

Oletteko maistaneet kookos-soijamaitoa? On muuten aika hyvää kaakaossa, ihan vain tiedoksi. 

Mutta oikeastaan en tullut kertomaan stressistä tai kaakaoista, vaan siitä, että olen lähdössä. (Haha, nyt te ehkä kuvittelette jo kaikenlaista!)

 

IMG_0281.jpg

 

Sain Berliinissä reissukuumeen, joten menin ja ostin lennot Italiaan. Ihan tuosta noin. Sinne siis kohta lentelen, vaikka sain hirveän työstressin, eikä budjettinikaan oikein tykkää. 

Päätin lähteä, koska oikeasti: miksi ei? Elämässähän täällä ollaan, eikä huomisesta tiedä kukaan. 

Niinpä annoin itselleni luvan käyttää säästöjäni matkustamiseen, tehdä vaatekaapistani täydellisen ja rakastaa elämääni juuri nyt, juuri tällaisena. 

Tajusin nimittäin Berliinissä jotain hyvin oleellista:

On kovin helppo olla onnellinen, jos vain antaa itsensä olla.

Pus.

Kommentit (16)
  1. Kuulostaapa hyvältä.:) jäin miettimään mihin saat koirat hoitoon reissun ajaksi? Itsestäkin olisi kiva matkustella mutteivät lemmikit keskenään pärjää…

    1. Tällä kertaa ne menevät koiratutuille. Usein ovat olleet ystävälläni, joka pitää koirista, muttei tahdo omaa. Ja olen kyllä miettinyt koirahotelliakin joskus, vaikken ole koskaan kokeillut. Täällä Helsingissä on ainakin Tassu & Tassu, joka on kuulemma kiva paikka. 

      Kannattaa yrittää rakentaa verkosto ihmisistä, jotka voisivat hoitaa koiria. Ja vastavuoroisuus toimii hyvin.:)

  2. Ihanaa reissua. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *