Lempikoru: sormus joka muistuttaa zenistä

Anna_lokakuu_17.jpg

Käytän aika vähän koruja ja aina niitä samoja. En oikein osaa ripustaa ylleni vain jotain, vaan kaikilla lempikoruillani on merkitys. Yhden ostin Berliinin Mauerparkista, toisen Portosta, kolmannen Lissabonilaisesta luksushippikaupasta ja neljäs on maasaiden tekemä muistuttaen minua yhdestä elämäni unohtumattomimmasta matkasta: safarista Tansaniassa.

Nyt lemppareita on yksi lisää: Inner Peace Jewelryn sisäistä rauhaa symboloiva Peace-sormus. Se on ollut sormessani suunnilleen joka toinen päivä siitä asti, kun sain sen pari viikkoa sitten.

Inner Peace Jewelryn korujen takana on kaksi naista: Sini ja Varpu. Sini on ensimmäinen bloggaaja, johon tutustuin, kun aikoinaan perustin blogin. Emme ole viime vuosina juurikaan nähneet, mutta välillä aina törmäilemme. Sini lähetti minulle sormuksen kiitokseksi eräästä jutusta, enkä siis ole luvannut kirjoittaa siitä (jos joku tässä kohtaa miettii). Halusin kuitenkin kirjoittaa, niin kuin yleensäkin niistä asioista, joista ihan oikeasti tykkään. 

Anna_lokakuu_21.jpg

Ja tästä sormuksesta siis tykkään. Se vain näyttää ihan minulta ja muistuttaa, että rauha, onni, kauneus, rakkaus  kaikki se on eniten sisäistä hommaa. On turha hötkyillä, huolehtia ja suunnitella kauheasti. Asiat järjestyvät ja loksahtavat paikoilleen, ajallaan. Elä siis, pidä zenisi ja nauti matkasta.

Mitäs tykkäätte sormuksesta?

 

Kuvat: Satu Nyström

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Kommentit (4)
 1. Hei Anna,

  sormuksesi on tosiaan todella tyylikäs! Minulle hopean säihkeessä on vain sitä jotain. Ja ai että mitä sormuksesi sinulle kuvastaakaan… Aivan mahtavaa 🙂 En itse käytä koruja, mutta voisin kyllä, jos epätavallisiin kriteereihini sopiva koru sattuu löytymään. Tosin himoitsemani korut ovat harmikseni sen verran poikkeuksellisia, että niiden hinta on turhan suolainen minulle.

  1. Hei Herra J! No niin minustakin.:) On ihana kantaa korua, jolla on merkitys. Oikeastaan kaikki koruni ovat tulleet luokseni etsimättä, ehkä samoin käy sinulle, ja joku päivä vain löydät vähän vahingossa täydellisen korun.:)

 2. Kaunis sormus ja ihana tarina sen takana! Rakkaimmat korut kätkevät yleensä tarinan sisäänsä, ja se tekee niistä arvokkaita kantajalleen.

  1. No niin mustakin! <3 

   Rakkaimmat korut kätkevät yleensä tarinan sisäänsä, ja se tekee niistä arvokkaita kantajalleen.

   Täysin samaa mieltä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *